Nasze kreacje

Nasze kreacje

Deser Wehikuł Smaku - przepis
Deser Wehikuł Smaku - przepis
2023-01-09 10:52:00

Blacik Laglassa Fiorfiore Laglassa 500g Jaja 200g Proszek do pieczenia 9g Laglassę wymieszać z jajkami i proszkiem do pieczenia. Rozłożyć na blaszkę wyłożoną papierem o grubość 4mm i wypiec w temperaturze 160*C. przez ok 20 min. Wysuszony i ostudzony bl...

Więcej
Jak zrobić czekoladowe choinki? ? Dekoracje z czekolady Ariba
Jak zrobić czekoladowe choinki? ? Dekoracje z czekolady Ariba
2022-11-21 11:27:00

Choinki czekoladowe Ariba Prawdziwa czekolada najwyższej jakości, naturalna (bez zawartości innych tłuszczów poza masłem kakaowym). Ariba to stworzona z pasją linia prawdziwej czekolady Master Martini. Skrupulatność w doborze surowców bezpoś...

Więcej
Kulki serowe Mini pączki a`la trufle - przepis na karnawał
Kulki serowe Mini pączki a`la trufle - przepis na karnawał
2022-01-20 12:02:00

Niewielkie słodkości w kolorowych barwach to idealne rozwiązanie na karnawał. Poznajcie recepturę na słodkie trufle.Mini pączki a`la trufle, czyli kolorowa słodka przekąska w sam raz na czas karnawału.   CiastoFiorfiore Frittelino 310 gWoda 500 ...

Więcej
Wirujący smak
Wirujący smak
2021-10-20 09:53:00

Przepis krok po kroku przygotowany przez Centrum Kreacji Master MartiniWirujący SmakBiszkoptFiorfiore Pan di SpagnaJajaWodaAriba Scagliette di Cioccolato FondentePan di Spagna, Jajka i wodę wymieszać i ubić na szytwną masę. Rozłożyć nablaszce wyłożonej pa...

Więcej
Monoporcje - Palona Czekolada
Monoporcje - Palona Czekolada
2021-07-05 12:39:00

Przepis krok po kroku:Krążki MarcepanoweFiorfiore Laglassa 500gJajka 200gProszek do pieczenia 9gMargaryna Gioia 280gLaglassę wymieszać z jajkami i proszkiem do pieczenia. Rozłożyć na blaszkę wyłożoną papierem o grubość 4mm i wypiec w temperaturze 160*C. p...

Więcej
Deser Cytrusowy
Deser Cytrusowy
2021-06-01 12:56:00

Przepis krok po kroku:Blacik czekoladowy Fiorfiore Comleto Cacao 200g Woda 76g Premium Frit 76g Wszystkie składniki wymieszać 3 minuty na wolnych obrotach. Wyłożyć na blaszkę o grubości 7 mm i wypiec w temp. 190*C. Po ochłodzeniu wyciąć krążki dostosowa...

Więcej
Deser komunijny
Deser komunijny
2021-05-27 16:28:00

Daquise kokosowy 30/40 200g    Białko   60g    Cukier 120g   Cukier puder 100g   Wiórki kokosowe   50g    Mąka   20g   Mączka migdałowa Ubić białko z cukrem...

Więcej
Czarna perła
Czarna perła
2021-05-27 16:26:00

Przepis krok po kroku: Blat czekoladowy FiorFiore Paradiso 300g Caravella Special Chococream 60g Premium Frit 150g Woda 150g Wszystkie składniki połączyć i wymieszać 3 min na średnich obrotach. Wyłożyć na blachę o grubości 5mm i wypiec w temperaturze 19...

Więcej
Karnawał o zachodzie słońca
Karnawał o zachodzie słońca
2021-05-25 14:44:00

Krok po kroku:MUS Z SZAMPANEM Żelatyna 13g Woda 40g Żółtka 75g Cukier puder 80g Szampan biały 220g Decor UP 150g Master Gourmet 150g Żółtka ubić z cukrem pudrem, dodać namoczoną i rozpuszczoną żelatynę oraz lekko podgrzany szampan. Śmietan...

Więcej
Blat Kawowy
Blat Kawowy
2021-05-25 14:31:00

Przepis krok po kroku:Składniki: Mieszanka FiorFiore Camargo AM30AY 620 g Cukier 124 g Jaja 306 g Woda 58 g Olej 248 g Żółtka 102 g Pasta Selezione Prestige Caffe AJ00AG 70 g     Wszystkie składniki ubić na średnich obrotach przez 5 min...

Więcej