Trwają prace techniczne, mające na celu poprawne wyświetlanie ofert po niezamierzonym błędzie systemu aktualizacji. Przepraszamy za niedogodności.

Gotowe wyroby

Gotowe wyroby


Przepisy przygotowanie z myślą o zbiżającym się czasie wolnym.

Krem do nadzień, krem orzechowy, krem do ciasta: Kompleksowy przewodnik po smakowitych kremach Caravella
Krem do nadzień, krem orzechowy, krem do ciasta: Kompleksowy przewodnik po smakowitych kremach Caravella
2024-06-12 08:29:00

Krem do nadzień, krem orzechowy, krem do ciasta: Kompleksowy przewodnik po smakowitych kremach W świecie wypieków, kremy odgrywają kluczową rolę, dodając smaku, tekstury i wyglądu naszym ulubionym ciastom. W tym artykule skupimy się na trzech popul...

Więcej
Przepisy na gorącą czekoladę z Golden Cioc - gotowe!
Przepisy na gorącą czekoladę z Golden Cioc - gotowe!
2023-11-17 09:06:00

Rozkoszuj się wyjątkowym doznaniem czekolady do picia z Golden Cioc – wyjątkowym włoskim kremem czekoladowym stworzonym z najwyższej jakości kakao i gorzkiej czekolady. Nasza receptura łączy tradycję i nowoczesność, tworząc niepowtarzalny napó...

Więcej
Kremy Orzechowe w Cukiernictwie: Smakowy Raj z Włoskimi Pastami Orzechowymi
Kremy Orzechowe w Cukiernictwie: Smakowy Raj z Włoskimi Pastami Orzechowymi
2023-11-05 11:49:00

Kremy Orzechowe w Cukiernictwie: Smakowy Raj z Włoskimi Pastami Orzechowymi Cukiernictwo to sztuka tworzenia słodkich dzieł, a wykorzystanie różnych kremów, past i nadzień to kluczowy element, który nadaje wypiekom niepowtarzalny smak...

Więcej
Kulki serowe Mini pączki a`la trufle - przepis na karnawał
Kulki serowe Mini pączki a`la trufle - przepis na karnawał
2022-01-20 12:02:00

Niewielkie słodkości w kolorowych barwach to idealne rozwiązanie na karnawał. Poznajcie recepturę na słodkie trufle.Mini pączki a`la trufle, czyli kolorowa słodka przekąska w sam raz na czas karnawału.   CiastoFiorfiore Frittelino 310 gWoda 500 ...

Więcej
Drożdżowa Babka Włoska Panettone & Veneziana
Drożdżowa Babka Włoska Panettone & Veneziana
2021-06-08 15:28:00

Wszystkie składniki za wyjątkiem masła, mieszamy w maszynie spiralnej lub specjalnej dwuramiennej do Panettone. Ciasto powinno być elastyczne i odchodzić od dzieży, dodajemy miękkie masło i wyrabiamy do uzyskania jednolitego ciasta. Temperatura ciasta 28⁰...

Więcej
Szparagi  w sosie śmietanowo serowym
Szparagi w sosie śmietanowo serowym
2021-05-26 15:33:00

Przepis Martini Food Service ...

Więcej
Lody - Bonjour Croissant
Lody - Bonjour Croissant
2021-05-25 13:44:00

Baza: Mleko świeże 3,2% 620g Kremówka 30% 150g Baza Natura 100 MLG 60g Cukier 110g Dekstroza 35g Mleko w proszku odtłuszczone MLG 25g Pasta Boniour Croissant MLG 50g Kremówka 30% 25g Sposób przygotowania:Spasteryzować bazę do 85 st...

Więcej
Ciasto biszkoptowo tłuszczowe z owocami
Ciasto biszkoptowo tłuszczowe z owocami
2021-05-07 13:23:00

Delikatne ciasto ...

Więcej
Maślane ciasteczka z kremem orzechowym
Maślane ciasteczka z kremem orzechowym
2021-05-07 13:03:00

Przygotuj pyszne maślane ciasteczka z kremem orzechowym #mastermartini #centrumkreacjimastermartini #caravellaantefornonocciola #gioia #cookies...

Więcej