Pasty smakowe cukiernicze
Liczba produktów: 2Dodatek smakowy w cukiernictwie, lodziarstwie, do zastosowania w gastronomii. Dekoracje kuwet lodowych. Receptury opracowane przez włoskiego producenta, urozmaicają oraz przyśpieszają proces produkcji lodów. Pasty smakowe nadają barwę oraz wzmacniają smak. Łatwość stosowania pozwala użyć ich zarówno w tradycyjnych lodach, sorbetach czy koktajlach. Martini Linea Gelato oferuje bardzo szeroką gamę past do aromatyzowania lodów.
Starannie dobrane surowce i dbałość o szczegóły w procesach przetwarzania surówców gwarantują ich jakość. Aby stworzyć nieskończoną liczbę wariacji smakowych, zawsze na wysokim poziomie jakości. Bazę lodową można natomiast wymieszać z Variegato Martini Linea Gelato. Uzyskasz dzięki temu nieziemski efekt dekoracji lodów w kuwecie. Variegatury stosowane są do przekładania i dekorowania lodów.
Nowa linia past smakowych i barwnych do lodów, której celem jest doskonałość i najwyższa jakość. Nowe receptury produktów, które przywiązują największą wagę do zawartości i surowca, z którego są wykonane. Z selekcji najlepszych surowców, dopracowanych receptur do perfekcji i najnowocześniejszych procesów produkcyjnych, narodziła się Prestige Selection.