
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
- Szukaj
-
Pasty do lodów
Receptury opracowane przez włoskiego producenta, urozmaicają oraz przyśpieszają proces produkcji lodów. Pasty smakowe nadają barwę oraz wzmacniają smak. Łatwość stosowania pozwala użyć ich zarówno w tradycyjnych lodach, sorbetach czy koktajlach. Martini Linea Gelato oferuje bardzo szeroką gamę past do aromatyzowania lodów. Starannie dobrane surowce i dbałość o szczegóły w procesach przetwarzania surowców gwarantują ich jakość. Aby stworzyć nieskończoną liczbę wariacji smakowych, zawsze na wysokim poziomie jakości.
279.94
82.30
184.03
162.00
160.97
259.20
200.85
146.45
187.92
166.56
160.97
Bazę lodową można natomiast wymieszać z Variegato Martini Linea Gelato. Uzyskasz dzięki temu nieziemski efekt dekoracji lodów w kuwecie. Variegatury stosowane są do przekładania i dekorowania lodów.
Zastosowanie: Dodatek smakowy w cukiernictwie, lodziarstwie, do zastosowania w gastronomii. Dekoracje kuwet lodowych.
Nowa linia past smakowych i barwnych do lodów, której celem jest doskonałość i najwyższa jakość.
Nowe receptury produktów, które przywiązują największą wagę do zawartości i surowca, z którego są wykonane.
Z selekcji najlepszych surowców, dopracowanych receptur do perfekcji i najnowocześniejszych procesów produkcyjnych, narodziła się Prestige Selection.