Polewy lustrzane

obraz_2021-11-09_122921.png
Mirall
to linia lustrzanych polew Master Martini, inspirowana tradycyjnym włoskim cukiernictwem. Powstała na drodze połączenia surowców najwyższej jakości z zaawansowanym systemem produkcyjnym.


Bez glutenu
Bez tłuszczów uwodornionych



Doskonały połysk, wyrazisty kolor i delikatny smak doskonale podkreślają wartość wyrobów cukierniczych.
Efekt “lustra” pozostaje niezmienny zarówno w temperaturach dodatnich jak i ujemnych.

Korzyści:

  • Prostota w zastosowaniu: gotowe do użycia, nie muszą być rozcieńczane, wystarczy podgrzać do temperatury 40/45° C.
  • Do zastosowania zarówno w temperaturze dodatniej jak i ujemnej: polewy pozostają miękkie i elastyczne, nie zamarzają i nie matowieją aż do temperatury - 35° C.
  • Doskonała stabilność w procesie zamrażania / rozmrażania.
  • Idealne pokrycie: nie spływa, bez pęcherzy na powierzchni.
  • Doskonałe przyleganie: polewa pozostaje gładka i błyszcząca nawet na krawędziach wyrobu.
  • Gwarancja czystego i precyzyjnego krojenia.
  • Delikatny, wyważony smak, nie kolidujący z waszymi własnymi przepisami.
Przechowywanie: w temperaturze pokojowej

Zastosowania:
Tradycyjne i nowoczesne cukiernictwo, torty, musy,
wyroby typu “semifreddo”, torty bawarskie, desery,
bankietówki.


POLEWA lustrzana NEUTRALNA Mirall 


   obraz_2021-11-09_115521.png
  • Idealna przejrzystość, efektowny połysk i neutralny smak dają uniwersalne możliwości tworzenia kreatywnych połączeń.
  • Może być aromatyzowana i barwiona.
POLEWA lustrzana CZEKOLADA DESEROWA Mirall

    obraz_2021-11-09_115602.png
  • Zawierająca 30% czekolady lustrzana polewa, najwyższej jakości, o wspaniałym smaku, dająca pełne pokrycie deserów, bez barwników.
 
POLEWA lustrzana CYTRYNA Mirall


    obraz_2021-11-09_115924.png
  • Polewa o błyszczącym kolorze oraz delikatnym wyważonym smaku soku i skórki z cytryny.
  • Gwarantuje jednolite pokrycie powierzchni, nadając finezji cukierniczym kreacjom.
 
Polewa lustrzana NEUTRALNA Mirall


    obraz_2021-11-09_120141.png
  • Idealna przejrzystość, efektowny połysk i neutralny smak dają uniwersalne możliwości tworzenia kreatywnych połączeń. Może być aromatyzowana i barwiona.
Polewa lustrzana PISTACJA Mirall


    obraz_2021-11-09_120423.png
  • Wykonana z pasty pistacjowej, wyjątkowa glazura gwarantuje idealne i kompletne pokrycie, o ładnym połysku stanowiąc ozdobę dla każdego deseru.
Polewa lustrzana MARACUJA Mirall

   obraz_2021-11-09_121318.png
  • Zawierająca 15% puree z marakui, bez pestek, o jednolitym kolorze, półprzezroczysta, o oryginalnym i intensywnym smaku marakui.
Polewa lustrzana BIAŁA CZEKOLADA Mirall


   obraz_2021-11-09_120907.png
  • Zawierająca 30% białej czekolady lustrzana polewa o niepowtarzalnym smaku, nadająca doskonały i zachęcający wygląd wyrobów cukierniczych.
Polewa lustrzana TRUSKAWKA Mirall

  obraz_2021-11-09_121108.png
  • Półprzezroczysta, błyszcząca polewa o typowym kolorze i smaku truskawowym, z wykorzystaniem puree z truskawek.
  • Idealna do nadania elegancji wyrobom cukierniczym.
 


 
Sposób użycia polewy lustrzanej Mirall:


obraz_2021-11-09_121426.png
obraz_2021-11-09_123034.png