Polewy lustrzane
Mirall to linia lustrzanych polew Master Martini, inspirowana tradycyjnym włoskim cukiernictwem. Powstała na drodze połączenia surowców najwyższej jakości z zaawansowanym systemem produkcyjnym.
Bez glutenu
Bez tłuszczów uwodornionych
Doskonały połysk, wyrazisty kolor i delikatny smak doskonale podkreślają wartość wyrobów cukierniczych.
Efekt “lustra” pozostaje niezmienny zarówno w temperaturach dodatnich jak i ujemnych.
Korzyści:
- Prostota w zastosowaniu: gotowe do użycia, nie muszą być rozcieńczane, wystarczy podgrzać do temperatury 40/45° C.
- Do zastosowania zarówno w temperaturze dodatniej jak i ujemnej: polewy pozostają miękkie i elastyczne, nie zamarzają i nie matowieją aż do temperatury - 35° C.
- Doskonała stabilność w procesie zamrażania / rozmrażania.
- Idealne pokrycie: nie spływa, bez pęcherzy na powierzchni.
- Doskonałe przyleganie: polewa pozostaje gładka i błyszcząca nawet na krawędziach wyrobu.
- Gwarancja czystego i precyzyjnego krojenia.
- Delikatny, wyważony smak, nie kolidujący z waszymi własnymi przepisami.
Przechowywanie: w temperaturze pokojowej
Zastosowania:
Tradycyjne i nowoczesne cukiernictwo, torty, musy,
wyroby typu “semifreddo”, torty bawarskie, desery,
bankietówki.
POLEWA lustrzana NEUTRALNA Mirall
|
POLEWA lustrzana CZEKOLADA DESEROWA Mirall
|
POLEWA lustrzana CYTRYNA Mirall
|
Polewa lustrzana NEUTRALNA Mirall
|
Polewa lustrzana PISTACJA Mirall
|
Polewa lustrzana MARACUJA Mirall
|
Polewa lustrzana BIAŁA CZEKOLADA Mirall
|
Polewa lustrzana TRUSKAWKA Mirall
|
Sposób użycia polewy lustrzanej Mirall: