Kremy czekoladowe i orzechowe
Liczba produktów: 7Martini Linea Gelato oferuje najszerszą gamę kremów gelato na rynku, z 19 dostępnymi smakami. Pochodzenie od klasycznej Brunelle, Caravelle(z włączeniami i bez) do kremów owocowych, aż do specjalnych kremów o najsmaczniejszych smakach.
Bez uwodornionych tłuszczów; Bez konserwantów; Bezglutenowe; Z naturalnymi smakami i kolorami
Szeroka gama kremów stworzona z myślą o zróżnicowanych potrzebach tradycyjnego cukiernictwa. Przeznaczona dla rzemieślników oraz zakładów produkcyjnych zorientowanych na nowe trendy rynkowe. Każdy z produktów charakteryzuje się własnym szczególnym, indywidualnym smakiem i aromatem. Produkty z linii Caravella, Caribe, Bolero’ znajdują szerokie zastosowanie jako nadzienia, polewy, dekoracje, a także jako dodatek aromatyzujący do ciast i kremów. Uniwersalne kremy Brunella znakomicie sprawdzają się w cukiernictwie i lodziarstwie. Służą jako gotowy do użycia składnik ciast i kremów a także jako luksusowa polewa, idealne w dekorowaniu płaskich kuwet lodowych stanowiąc niecodzienną, elegancką formę sprzedaży lodów oraz jako variegato do przekładania i oblewania lodów tradycyjnych.