Nasze kreacje
Blacik Laglassa Fiorfiore Laglassa 500g Jaja 200g Proszek do pieczenia 9g Laglassę wymieszać z jajkami i proszkiem do pieczenia. Rozłożyć na blaszkę wyłożoną papierem o grubość 4mm i wypiec w temperaturze 160*C. przez ok 20 min. Wysuszony i ostudzony bl...
Choinki czekoladowe Ariba Prawdziwa czekolada najwyższej jakości, naturalna (bez zawartości innych tłuszczów poza masłem kakaowym). Ariba to stworzona z pasją linia prawdziwej czekolady Master Martini. Skrupulatność w doborze surowców bezpoś...
Niewielkie słodkości w kolorowych barwach to idealne rozwiązanie na karnawał. Poznajcie recepturę na słodkie trufle.Mini pączki a`la trufle, czyli kolorowa słodka przekąska w sam raz na czas karnawału. CiastoFiorfiore Frittelino 310 gWoda 500 ...
Przepis krok po kroku przygotowany przez Centrum Kreacji Master MartiniWirujący SmakBiszkoptFiorfiore Pan di SpagnaJajaWodaAriba Scagliette di Cioccolato FondentePan di Spagna, Jajka i wodę wymieszać i ubić na szytwną masę. Rozłożyć nablaszce wyłożonej pa...
Przepis krok po kroku:Krążki MarcepanoweFiorfiore Laglassa 500gJajka 200gProszek do pieczenia 9gMargaryna Gioia 280gLaglassę wymieszać z jajkami i proszkiem do pieczenia. Rozłożyć na blaszkę wyłożoną papierem o grubość 4mm i wypiec w temperaturze 160*C. p...
Przepis krok po kroku:Blacik czekoladowy Fiorfiore Comleto Cacao 200g Woda 76g Premium Frit 76g Wszystkie składniki wymieszać 3 minuty na wolnych obrotach. Wyłożyć na blaszkę o grubości 7 mm i wypiec w temp. 190*C. Po ochłodzeniu wyciąć krążki dostosowa...
Daquise kokosowy 30/40 200g Białko 60g Cukier 120g Cukier puder 100g Wiórki kokosowe 50g Mąka 20g Mączka migdałowa Ubić białko z cukrem...
Przepis krok po kroku: Blat czekoladowy FiorFiore Paradiso 300g Caravella Special Chococream 60g Premium Frit 150g Woda 150g Wszystkie składniki połączyć i wymieszać 3 min na średnich obrotach. Wyłożyć na blachę o grubości 5mm i wypiec w temperaturze 19...
Krok po kroku:MUS Z SZAMPANEM Żelatyna 13g Woda 40g Żółtka 75g Cukier puder 80g Szampan biały 220g Decor UP 150g Master Gourmet 150g Żółtka ubić z cukrem pudrem, dodać namoczoną i rozpuszczoną żelatynę oraz lekko podgrzany szampan. Śmietan...
Przepis krok po kroku:Składniki: Mieszanka FiorFiore Camargo AM30AY 620 g Cukier 124 g Jaja 306 g Woda 58 g Olej 248 g Żółtka 102 g Pasta Selezione Prestige Caffe AJ00AG 70 g Wszystkie składniki ubić na średnich obrotach przez 5 min...