Wszystkie kategorie

Monoporcje - Palona Czekolada
Monoporcje - Palona Czekolada
2021-07-05 12:39:00

Przepis krok po kroku:Krążki MarcepanoweFiorfiore Laglassa 500gJajka 200gProszek do pieczenia 9gMargaryna Gioia 280gLaglassę wymieszać z jajkami i proszkiem do pieczenia. Rozłożyć na blaszkę wyłożoną papierem o grubość 4mm i wypiec w temperaturze 160*C. p...

Więcej
Oficjalny sklep Master Martini Polska - otwarcie
Oficjalny sklep Master Martini Polska - otwarcie
2021-06-25 12:20:00

Oficjalny sklep ? Master Martini Polska. Ruszamy 28.06.2021 r. ze sprzedażą detaliczną.   Obecnie od ręki dostępne są m.in. produkty:    ? Martini Linea Gelato    ? Martini Food Service    ? OraSi   ? Bezpieczne for...

Więcej
Drożdżowa Babka Włoska Panettone & Veneziana
Drożdżowa Babka Włoska Panettone & Veneziana
2021-06-08 15:28:00

Wszystkie składniki za wyjątkiem masła, mieszamy w maszynie spiralnej lub specjalnej dwuramiennej do Panettone. Ciasto powinno być elastyczne i odchodzić od dzieży, dodajemy miękkie masło i wyrabiamy do uzyskania jednolitego ciasta. Temperatura ciasta 28⁰...

Więcej
Letni placek z owocami
Letni placek z owocami
2021-06-07 15:30:00

Przepis krok po kroku: Składniki: PlacekFiorfiore Levi-Vit 225g Mąka typ 500 225g Cukier 90g Jaja 150g Drożdże 50g Gioia 120g Mleko 45g Wszystkie składniki oprócz margaryny wrzucić do dzieży i mieszać przez 4 minu...

Więcej
Truskawkowa planeta
Truskawkowa planeta
2021-06-01 13:06:00

Przepis krok po kroku:Ciasto Francuskie Grunt Fiorfiore Sfoglia 300 g Zimna woda 150 g Tłuszcz Puff Maxime SF/CRS 200 g    Fiorfiore Sfoglia połączyć z zimną wodą i dobrze wymieszać na sprężyste, elastyczne ciasto. Zawinąć folią i odstawić na ...

Więcej
Deser Cytrusowy
Deser Cytrusowy
2021-06-01 12:56:00

Przepis krok po kroku:Blacik czekoladowy Fiorfiore Comleto Cacao 200g Woda 76g Premium Frit 76g Wszystkie składniki wymieszać 3 minuty na wolnych obrotach. Wyłożyć na blaszkę o grubości 7 mm i wypiec w temp. 190*C. Po ochłodzeniu wyciąć krążki dostosowa...

Więcej
Deser komunijny
Deser komunijny
2021-05-27 16:28:00

Daquise kokosowy 30/40 200g    Białko   60g    Cukier 120g   Cukier puder 100g   Wiórki kokosowe   50g    Mąka   20g   Mączka migdałowa Ubić białko z cukrem...

Więcej
Czarna perła
Czarna perła
2021-05-27 16:26:00

Przepis krok po kroku: Blat czekoladowy FiorFiore Paradiso 300g Caravella Special Chococream 60g Premium Frit 150g Woda 150g Wszystkie składniki połączyć i wymieszać 3 min na średnich obrotach. Wyłożyć na blachę o grubości 5mm i wypiec w temperaturze 19...

Więcej
Szparagi  w sosie śmietanowo serowym
Szparagi w sosie śmietanowo serowym
2021-05-26 15:33:00

Przepis Martini Food Service ...

Więcej
Czekoladowe lato z miętą
Czekoladowe lato z miętą
2021-05-25 14:48:00

Przepis krok po kroku:BLAT CZEKOLADOWY Fior Fiore Completo Cacao 500g Fior Fiore Laglassa 220g Gioia 180g Jajka 150g Woda 180g Wszystkie składniki wymieszać na średnich obrotach przez ok. 3 min. przełożyć na blaszkę wyłożoną papierem i odpiec w temp. 18...

Więcej