Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0.00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0.00 złCena uwzględnia rabaty
-
Mięso z dwoma papryczkami
2021-07-09 12:21:00
Idealny przepis na smaczną przystawkę. Myśl roślinnie z OraSi Polska.
SKŁADNIKI:
200 gr pierś indyka
200 ml OraSì Krem sojowy do gotowania
1 łyżeczka słodka papryka
1 łyżeczka wędzona papryka
1 czubata łyżeczka podwójny koncentrat pomidorowy
40 gr Margaryna sojowa OraSì
do smaku Mąka, Sól
Do dekorowania:
Plasterki marchewki
1 kawałek zielonego selera
Szczypiorek do smaku
Chili lub papryka
PRZYGOTOWANIE:

- Rozcieńczyć wędzoną paprykę w 100 ml kremu sojowego do gotowania
- Gotować 3 minuty, zdjąć z ognia i dodać podwójny koncentrat pomidorowy
- Doprawić solą i ostudzić

- paprykę słodką rozcieńczyć w 100 ml kremu sojowego do gotowania
- gotować 3 minuty
- doprawić solą i ostudzić




Autor:Orasi Polska