Brak towaru

Polewa błyszcząca czekolada deserowa Mirall AF23EB 3KG

Symbol: AF23EB

Polewa o błyszczącym kolorze oraz delikatnym wyważonym smaku.

Dostępność: Brak towaru
99.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
op.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx NextDay 0
  • Paczkomaty InPost 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Waga
3 kg

Polewa błyszcząca czekolada deserowa Mirall AF23EB 3KG

 

Mirall to linia błyszczących polew Master Martini, inspirowana tradycyjnym włoskim cukiernictwem. Powstała na drodze połączenia surowców najwyższej jakości z zaawansowanym systemem produkcyjnym.

  • Bez glutenu
  • Bez tłuszczów uwodornionych

 

Mirall czekolada deserowa:

  • Polewa o błyszczącym kolorze oraz delikatnym wyważonym smaku
  • Gwarantuje jednolite pokrycie powierzchni, nadając finezji cukierniczym kreacjom

Doskonały połysk, wyrazisty kolor i delikatny smak doskonale podkreślają wartość wyrobów cukierniczych. Efekt “lustra” pozostaje niezmienny zarówno w temperaturach dodatnich jak i ujemnych.

 

Zastosowanie:

  • Tradycyjne i nowoczesne cukiernictwo, torty, musy, wyroby typu “semifreddo”, torty bawarskie, desery, bankietówki.

Korzyści:

  • prostota w zastosowaniu: gotowe do użycia, nie muszą być rozcieńczane, wystarczy podgrzać do temperatury 40/45° C
  • do zastosowania zarówno w temperaturze dodatniej jak i ujemnej: polewy pozostają miękkie i elastyczne, nie zamarzają i nie matowieją aż do temperatury - 35° C
  • doskonała stabilność w procesie zamrażania/rozmrażania
  • idealne pokrycie: nie spływa, bez pęcherzy na powierzchni
  • doskonałe przyleganie: polewa pozostaje gładka i błyszcząca nawet na krawędziach wyrobu
  • gwarancja czystego i precyzyjnego krojenia
  • delikatny, wyważony smak, nie kolidujący z waszymi własnymi przepisami
  • bez glutenu
  • przechowywanie: w temperaturze pokojowej

 

 

Certyfikaty:

HALAL: produkt certyfikowany HalaL.

KOSHER: produkt z certyfikatem koszerności.

Parametry:

Składniki / Skład produktu:

czekolada w proszku 30% (cukier, kakao w proszku),

syrop glukozowy, woda, cukier, środki zagęszczające (E440,

E407), regulator kwasowości (E270), konserwant (E202),

aromaty.

 

 

Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)

Orzeszki ziemne  -

Zboża zawierające gluten  -

Skorupiaki   -

Orzechy: 

- Migdały   -

- Orzechy Laskowe  -

- Orzechy Włoskie -

- Orzechy nerkowca -

- Orzechy Pekan -

- Orzechy Brazylijskie -

- Orzechy pistacjowe -

- Orzechy Macadamia lub Queensland -

Mleko  PP

Łubin  -

Mięczaki  -

Ryby  -

Seler  -

Musztarda  -

Sezam  -

Soja  -

Dwutlenek siarki i siarczyny (> 10 mg/kg) -

Jajka  -

 

- = nie zawiera / nie zawiera

+ = zawiera / zawiera

PP = może zawierać / może zawierać

Wartości odżywcze  (na 100 g)

Energia /  1,129 / 267 kJ / kcal

Tłuszcz /  2,3 g

w tym  nasycone 1,4 g

Węglowodany   58 g

w tym  cukry 50 g

Błonnik  3,0 g

Białko  2,0 g

Sól (Na x 2,5) 0,35 g

Sód 140 mg

Opinie nie są zweryfikowane
  • Artur (2021-06-29)
    Jakość
    (1)
    Funkcjonalność
    (1)
    Cena
    (1)
    Świetny efekt do tortów, a zarazem bardzo dobry smak

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: