MASTER GOURMET Krem do gotowania zup sosów bez cukru 1L

Symbol: AV20TA

Nowe opakowanie!

Dostępność: Duża dostępność
14.00 zł Brutto
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
op.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.80 zł Brutto
  • Sklep firmowy 0.00 zł Brutto
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.80 zł Brutto
  • Kurier FedEx NextDay 13.00 zł Brutto
  • Paczkomaty InPost 13.00 zł Brutto
  • Kurier UPS 16.00 zł Brutto
Więcej o produkcie
Waga
1 kg

MASTER GOURMET Krem bez cukru AV20TA 1L

Master Gourmet to krem o wszechstronnym zastosowaniu, zarówno w kuchni jak i w cukierni o zawartości 26% tłuszczu. To cecha wyjątkowa i niezwykła. Stosowany jako przyprawa lub jako baza sosów i kremów o kremowej konsystencji, wybornym smaku i aromacie. Dodając do niego cukier stanowi idealne nadzienie do ciast.

Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +20 °C. Po otworzeniu przechowywać w lodowce, spożyć w ciągu 3-4 dni.

Sposób użycia: krem przed ubiciem schłodzić do temperatury pomiędzy +5C a +10C. Ubijać ze średnią prędkością do otrzymania pożądanej konsystencji.

  • krem UHT bez cukru
  • do zastosowania w cukiernictwie i gastronomii,
  • UHT,
  • opakowanie: 1 l
  • kraj pochodzenia: Włochy
Parametry:

image

Wartość odżywcza (w 100 ml)

Składniki Ilość
Wartość energetyczna 1091 kJ /264 kcal
Tłuszcz 26 g
– w tym kwasy nasycone 25 g
Węglowodany 5 g
– w tym cukry 4,1 g
Błonnik n/d
Białko 2,6 g
Sól  0,21 g

Dystrybutor: Master Martini Polska sp. z o.o. , ul.Kasztanowa 15, 32-085 Modlniczka, tel:12 630 92 80, Polska

Opinie nie są zweryfikowane
  • Catering Boska (2023-01-25)
    Jakość
    (3)
    Funkcjonalność
    (3)
    Cena
    (3)
    polecam
  • Antek (2021-06-29)
    Jakość
    (3)
    Funkcjonalność
    (3)
    Cena
    (3)
    Bardzo dobre, także idealne do pieczenia. Polecam
  • Ania (2021-06-29)
    Jakość
    (3)
    Funkcjonalność
    (3)
    Cena
    (3)
    Znakomity do sosów do makaronu, delikatny i naturalny smak
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: