Trwają prace techniczne, mające na celu poprawne wyświetlanie ofert po niezamierzonym błędzie systemu aktualizacji. Przepraszamy za niedogodności.

Czekolada deserowa w diamentach kakao 72% 1KG

Symbol: AQ47PA

Porada Eksperta: Ten produkt wyprodukowany jest z najwyższej jakości surówców. Spełniajacy normy technologiczne, przy jednoczesnym dbaniu o środkowisko naturalne. Zawsze służymy pomocą, w razie pytań.

Dostępność: Średnia dostępność
99.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
op.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx NextDay 0
  • Paczkomaty InPost 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Waga
1 kg

Czekolada deserowa Ariba Fondente 72 Diamante

  • w diamentach
  • kakao min.72%
  • bez zawartości innych tłuszczy poza masłem kakaowym
  • 1 kg worek

Prawdziwa czekolada najwyższej jakości, naturalna (bez zawartości innych tłuszczów poza masłem kakaowym). 

Ariba to stworzona z pasją linia prawdziwej czekolady Master Martini. Skrupulatność w doborze surowców bezpośrednio z krajów ich pochodzenia, użycie wyłącznie masła kakaowego, naturalnej wanilii, harmonia aromatów oraz różnorodność smaków to parametry, które dają czekoladzie Ariba gwarację najwyższej jakości. Czekolada jest przedmiotem szczególnej uwagi w Master Martini, ponieważ począwszy od XV wieku, kiedy to została po raz pierwszy "odkryta" w Amerykach, nadal wzbudza wiele doznań i emocji, jak żaden inny surowiec.

Doskonała:

  •  do polew
  •  do wyrobu pralin
  •  wykonywania dekoracji
  •  przygotowania tzw. czekolady plastycznej, jako dodatek do ciastek kruchych (znakomicie znosi zapiekanie w ciastku)

Podstawowe składniki są starannie selekcjonowane w krajach, w których są uprawiane. Masy kakao różnego pochodzenia (ale zawsze z pasma równikowego Afryki i Ameryki Środkowej/ Południowej) są mieszane razem w starannie opracowanych i wyważonych proporcjach: używana jest tylko naturalna wanilia.

 

Przechowywanie:

Po pobraniu produktu, zamknąć dokładnie opakowanie, aby zapobiec wchłanianiu wilgoci i absorpcji obcych zapachów.

Smak czekolady szybko ulega pogorszeniu po wystawieniu na działanie promieni słonecznych.

Parametry:

image

 

Składniki / Skład produktu:

... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.

Jeżeli sprawa jest pilna, napisz proszę do nas, udzielimy odpowiedzi bezzwłocznie.

 

 

Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)

... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.

Orzeszki ziemne / ...

Zboża zawierające gluten /  ...

Skorupiaki /  ...

Orzechy:

- Migdały / ...

- Orzechy Laskowe / ...

- Orzechy Włoskie  / ...

- Orzechy nerkowca / ...

- Orzechy Pekan / ...

- Orzechy Brazylijskie /  ...

- Pistacje / ...

- Orzechy Macadamia lub Queensland ...

Mleko /  ...

Łubin /  ...

Mięczaki /  ...

Ryby /  ...

Seler /  ...

Musztarda /  ...

Sezam /  ...

Soja /  ...

Dwutlenek siarki i siarczyny (> ... mg/kg)

Jajka /  ...

 

 - = nie zawiera / nie zawiera

+ = zawiera / zawiera

PP = może zawierać / może zawierać

"

Wartości odżywcze (na 100 g)

Energia ....... kcal

Tłuszcz  ....... g

w tym  nasycone ....... g

Węglowodany  ....... g

w tym Cukry ....... g

poliole  ....... g

Włókna  ....... g

Białko  ....... g

Sól  (Na x 2,5) ....... g

Sód  ....... g

 

"

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: