
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Polewa do rozpuszczenia niebieska dyski glazura 250g


Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 8.99 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.25 kg |
Z ogromnego doświadczenia Master Martini narodziła się nowa linia surogatów smakowych Centramerica. Od zawsze wyróżniając się najwyższą jakością, nowe surogaty Centramerica w całości stworzone są na bazie w 100% naturalnych barwników i aromatów z lecytyną słonecznikową. Nie zawierając tłuszczy utwardzonych wpisują się we współczesne trendy rynkowe.
Dostępność w pięciu odsłonach kolorystyczno-smakowych doskonale odpowiada potrzebom zakładów cukierniczych w zakresie oblewania produktów oraz innych różnorodnych zastosowań. Linia Centramerica wyróżnia surogaty czekoladowe najwyższej jakości, charakteryzujące się:
- idealną kruchością
- połyskiem
- wyjątkowymi właściwościami organoleptycznymi
Centramerica bez tłuszczów uwodornionych to wysokiej jakości linia surogatów czekoladowych przeznaczonych dla rzemieślników i zakładów produkcyjnych wyczulonych na nowe trendy rynkowe.
Zastosowanie:
- polewa do ciast, ciastek
- dekoracji cukierniczych
- glazur
- składnik do czekolady plastycznej
Produkt bezglutenowy.
Składniki:
Cukier Tłuszcze roślinne (ziarno palmy, palma) ,
Serwatka MLEKA w proszku,
Mleko odtłuszczone w proszku
Koncentrat spiruliny i soku jabłkowego
Emulgator (lecytyna słonecznikowa E322)
Wartości odżywcze (na 100 g)
Energia: 2.371 kJ / 568 kcal
Tłuszcze: 36 g
w tym tłuszcze nasycone: 29 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 59 g
Poliole: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 2,1 g
Sól (Na x 2.5): 0,24 g
Sód: 97 mg