Brak towaru

Polewa do rozpuszczenia niebieska dyski glazura 250g

Symbol: mAX48HT250

Nowe opakowanie tylko 250g

Dostępność: Brak towaru
8.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
op.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.8
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier FedEx NextDay 13
  • Paczkomaty InPost 13
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Waga
0.25 kg

Z ogromnego doświadczenia Master Martini narodziła się nowa linia surogatów smakowych Centramerica. Od zawsze wyróżniając się najwyższą jakością, nowe surogaty Centramerica w całości stworzone są na bazie w 100% naturalnych barwników i aromatów z lecytyną słonecznikową. Nie zawierając tłuszczy utwardzonych wpisują się we współczesne trendy rynkowe.

Dostępność w pięciu odsłonach kolorystyczno-smakowych doskonale odpowiada potrzebom zakładów cukierniczych w zakresie oblewania produktów oraz innych różnorodnych zastosowań. Linia Centramerica wyróżnia surogaty czekoladowe najwyższej jakości, charakteryzujące się:

  • idealną kruchością
  • połyskiem 
  • wyjątkowymi właściwościami organoleptycznymi

Centramerica bez tłuszczów uwodornionych to wysokiej jakości linia surogatów czekoladowych przeznaczonych dla rzemieślników i zakładów produkcyjnych wyczulonych na nowe trendy rynkowe.

Zastosowanie:

  • polewa do ciast, ciastek
  • dekoracji cukierniczych
  • glazur
  • składnik do czekolady plastycznej

Produkt bezglutenowy.

image

image

Parametry:

 

 

Składniki:

Cukier Tłuszcze roślinne (ziarno palmy, palma) ,

Serwatka MLEKA w proszku,

Mleko odtłuszczone w proszku

Koncentrat spiruliny i soku jabłkowego

Emulgator (lecytyna słonecznikowa E322)

 

 

Wartości odżywcze (na 100 g)

Energia: 2.371 kJ / 568 kcal

Tłuszcze: 36 g

    w tym tłuszcze nasycone: 29 g

Węglowodany: 59 g

    w tym cukry: 59 g

Poliole: 0 g

Błonnik: 0 g

Białko: 2,1 g

Sól (Na x 2.5): 0,24 g

Sód: 97 mg

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: