Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0.00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0.00 złCena uwzględnia rabaty
-
Torty Nowoczesne: Rum Kokos i Pieczone Jabłko
2025-06-18 16:57:00
Dacquoise Kokosowy SKŁADNIKI: 300 g Białko 80 g Cukier 130 g Cukier puder 140 g Wiórki kokosowe średnie 65 g FiorFiore Laglassa 80 g Mąka pszenna |
Przygotowanie:
|
Krem Crunch - chrupiący SKŁADNIKI: 225 g Caravella Gran Ciocco Avorio 22 g Wiórki kokosowe prażone 18 g Pasta Mandorla - migdałowa |
Do kremu Gran Ciocco Avorio dodać wiórki, pastę,wymieszać i wyłożyć na krążek koksowy. |
Mus jabłko pieczone 600 g Jabłko prażone 100 g Pasta Apple Pie 40 g Pannatex |
|
Mus Rumowy 12 g Żelatyna 50 g Woda 165 g Śmietanka 30% 375 g Ariba Bianco 85 g Rum 275 g Śmietanka 30% 275 g Decor Up |
|
Glasaż 150 g Woda 300 g Cukier 300 g Syrop glukozowy 200 g Mleko skondensowane 20 g Żelatyna 125 g Woda 300 g Czekolada Ariba Bianco |
Przygotowanie: Namoczyć żelatynę w zimnej wodzie. Wodę, syrop glukozowy i cukier zagotować do 103°C. Następnie
|
Zamsz 100 g Czekolada Ariba biała 50 g Masło Kakaowe |
|
Dekoracja - Rant deseru 100 g Czekolada Ariba biała |
|
Autor:PJ