
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0.00 złCena uwzględnia rabaty
-








MIRALL DARK CHOCOLATE Polewa lustrzana glasaż ciemna czekolada deserowa 3kg
Cena za 1kg. Produkt sprzedawany w całym opakowaniu 3kg.
- Sklep firmowy 0
- Kurier FedEx NextDay 0
- Paczkomaty InPost 0
- Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
- Kurier UPS 16
MIRALL DARK CHOCOLATE – Polewa lustrzana glasaż ciemna czekolada deserowa 3kg
Poznaj wyjątkowy smak i wygląd w jednym – MIRALL DARK CHOCOLATE to luksusowa polewa lustrzana na bazie ciemnej czekolady deserowej, która nada Twoim wypiekom głęboki połysk i intensywny, wyrazisty smak. Idealna do eleganckich deserów, które mają zachwycać zarówno wzrokiem, jak i smakiem.
Głęboka czekoladowa elegancja
Polewa MIRALL DARK CHOCOLATE została stworzona z myślą o miłośnikach czekoladowych wypieków – tortów, monoporcji, ciast czy musów. Jej ciemna, szlachetna barwa w połączeniu z lustrzanym wykończeniem dodaje deserom klasy i profesjonalnego wyglądu. Czekoladowy smak idealnie komponuje się zarówno z owocami, jak i kremowymi lub orzechowymi wnętrzami.
Jakość i niezawodność
Dzięki starannie dobranym składnikom i dopracowanej formule, polewa MIRALL DARK CHOCOLATE gwarantuje perfekcyjną konsystencję i łatwość aplikacji. Po lekkim podgrzaniu rozprowadza się gładko i równomiernie, tworząc trwałą, błyszczącą warstwę, która nie tylko pięknie wygląda, ale również wzbogaca smak deseru.
Zamów teraz i twórz bez ograniczeń
Wzbogać swoje wypieki o głęboki smak czekolady i efektowny połysk – wybierz MIRALL DARK CHOCOLATE i przenieś swoje desery na wyższy poziom. Zamów już dziś i przekonaj się, jak łatwo można osiągnąć profesjonalny efekt w domowej kuchni.
Mirall to Polewa Lustrzana o wysokim połysku!
Mirall to linia polew lustrzanych (glasaży) do upiększania wyrobów cukierniczych i nadawania im połysku. Efekt „lustra” pozostaje niezmienny zarówno w temperaturze dodatniej jak i ujemnej.
Gotowe do użycia, nie muszą być rozcieńczane, wystarczy podgrzać do temperatury 40/45° C.
Do zastosowania zarówno w temperaturze dodatniej jak i ujemnej, polewy pozostają miękkie i elastyczne, nie zamarzają i nie matowieją aż do temperatury – 35° C. Doskonała stabilność w procesie zamrażania/rozmrażania.
Idealne pokrycie: polewa nie spływa, nie tworzy pęcherzy na powierzchni.
Doskonałe przyleganie: polewa pozostaje gładka i błyszcząca nawet na krawędziach wyrobu.
Czyste i precyzyjne krojenie. Delikatny, wyważony smak, nie kolidujący z waszymi przepisami.
- Bez glutenu
- Bez tłuszczów utwardzonych
Zalety produktu:
- Doskonały połysk, o smaku ciemnej czekolady.
Zastosowanie:
- Polewy do stosowania w nowoczesnym cukiernictwie.
Sposób użycia:
Podgrzać w kuchence mikrofalowej lub kąpieli wodnej w temperaturze 40/45°C. Delikatnie wymieszać produkt, uważając, aby nie napowietrzyć ciasta, a następnie przykryć ciasto/tort (zalecanie: schołodzony wcześniej produkt)
Opakowanie:
- Wiaderko 3kg
Kraj produkcji: Włochy
Składniki:
proszek czekoladowy 30% (cukier, kakao w proszku), syrop glukozowy, woda, cukier, substancje zagęszczające (E440, E407), regulator kwasowości (E270), konserwant (E202), aromaty.
Alergeny:
Możliwe MLEKO
Certyfikaty:
Certyfikacja HALAL
Wartość odżywcza (w 100 ml)
Składniki | Ilość |
---|---|
Wartość energetyczna | 1129 kJ / 267 kcal |
Tłuszcz | 2,3 g |
– w tym kwasy nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 58 g |
– w tym cukry | 50 g |
Błonnik | 3,0 g |
Białko | 2,0 g |
Sól | 0,2 g |
Dystrybutor: Master Martini Polska sp. z o.o. , ul.Kasztanowa 15, 32-085 Modlniczka, tel:12 630 92 80, Polska
-
Polecamy
-
Produkty podobne