
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Polewa błyszcząca czekolada biała Mirall AF24EB 3KG






Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 3 kg |
Polewa błyszcząca czekolada biała Mirall AF24EB 3KG
Mirall to linia błyszczących polew Master Martini, inspirowana tradycyjnym włoskim cukiernictwem. Powstała na drodze połączenia surowców najwyższej jakości z zaawansowanym systemem produkcyjnym.
- Bez glutenu
- Bez tłuszczów uwodornionych
Mirall czekolada biała:
- zawierająca 30% białej czekolady lustrzana polewa o niepowtarzalnym smaku
- nadająca doskonały i zachęcający wygląd wyrobów cukierniczych
Doskonały połysk, wyrazisty kolor i delikatny smak doskonale podkreślają wartość wyrobów cukierniczych. Efekt “lustra” pozostaje niezmienny zarówno w temperaturach dodatnich jak i ujemnych.
Zastosowanie:
- Tradycyjne i nowoczesne cukiernictwo, torty, musy, wyroby typu “semifreddo”, torty bawarskie, desery, bankietówki.
Korzyści:
- prostota w zastosowaniu: gotowe do użycia, nie muszą być rozcieńczane, wystarczy podgrzać do temperatury 40/45° C
- do zastosowania zarówno w temperaturze dodatniej jak i ujemnej: polewy pozostają miękkie i elastyczne, nie zamarzają i nie matowieją aż do temperatury - 35° C
- doskonała stabilność w procesie zamrażania/rozmrażania
- idealne pokrycie: nie spływa, bez pęcherzy na powierzchni
- doskonałe przyleganie: polewa pozostaje gładka i błyszcząca nawet na krawędziach wyrobu
- gwarancja czystego i precyzyjnego krojenia
- delikatny, wyważony smak, nie kolidujący z waszymi własnymi przepisami
- bez glutenu
- przechowywanie: w temperaturze pokojowej
Zastosowanie:
Biało-czekoladowa polewa lustrzana.
Podgrzej do 40/ 45°C w mikrofali lub kąpieli wodnej.
Delikatnie wymieszać produkt uważając, aby nie wprowadzić powietrza, a następnie przykryć ciasto.
Etykieta GMO wypełniona zgodnie z normą 2003/1829/EC i 2003/1830/EC
Produkt nie miał kontaktu z promieniowaniem jonizującym
Nie zawiera olejów i tłuszczów uwodornionych.
Produkt z certyfikatem Halal
Produkt z certyfikatem Kosher
Składniki / Skład produktu:
syrop glukozowy, biała czekolada 30% (cukier, kakao
masło, pełne MLEKO w proszku), woda, cukier, zagęszczanie
środki (E440, E407), regulator kwasowości (E270),
konserwant (E202), emulgator (E471), aromaty.
Alergeny (włączając produkty pochodzące):
Zboża zawierające gluten |
- |
Skorupiaki |
- |
Jajka |
- |
Ryby |
- |
Orzechy arachidowe |
- |
Soja |
- |
Mleko |
+ |
Orzechy |
- |
Seler |
- |
Musztarda |
- |
Nasiona sezamu |
- |
Dwutlenek siarki i siarczany |
- |
Łubin |
- |
Mięczaki |
- |
+ = zawiera
- = nie zawiera
tr = możliwe śladowe ilości
Wartości odżywcze: (w 100 g)
Wartość energetyczna: 1317/312 kJ/kcal
Tłuszcze: 7,2g
W tym: nasycone: 4,6g
Węglowodany: 61g
W tym: cukry: 53g
Błonnik: 0g
Białka: 0,8g
Sól: 0,20g
Sód: 80mg
-
Polecam, super efekt wizualnie, a także smakowoNatalia (2021-06-29)JakośćFunkcjonalnośćCena