
Przepis krok po kroku:
Ciasto Francuskie
Ciasto Kruche
Żelka Truskawkowa
Krem Waniliowo – Cytrynowy

Ciasto Francuskie
- Grunt
- Fiorfiore Sfoglia 300 g
- Zimna woda 150 g
- Tłuszcz
- Puff Maxime SF/CRS 200 g
Ciasto Kruche
- Melange Cream 250 g
- Żółtka 25 g
- Cukier 125 g
- Mąka pszenna 650 375 g
Żelka Truskawkowa
- Truskawki 170 g
- Sok z cytryny 10 g
- Cukier 15 g
- Żelatyna 8 g
- Woda 40 g
- Śmietanka 30% 70 g
Krem Waniliowo – Cytrynowy
- Fiorfiore Royal 100 g
- Mleko 250 g
- Skórka z jednej cytryny
- Margaryna Gioia 30 g