Lody sour cherry croissant - jak zrobi膰 lody z Martini Linea Gelato

ABY ZROBI膯 TEN PRZEPIS POTRZEBUJESZ:
馃敹 Biancolatte 100 S.A. 馃敹
馃敹 Cremoso+ 馃敹
馃敹 Bonjour Croissant 馃敹
馃敹 Variegato Amarena 馃敹


PRZYGOTOWANIE:
Przygotuj baz臋, dok艂adnie mieszaj膮c wszystkie sk艂adniki. Pasteryzowa膰.
Do bazy doda膰 艣mietank臋 i Bonjour Croissant; wymiesza膰 trzepaczk膮 lub mikserem.
Wlej mieszanin臋 do zamra偶arki i przygotuj lody.
Do smaku urozmaici膰 Prestige Selection Sour Cherry Variegate.

BAZA:
Mleko - 690g
Cukier - 140g
艢mietanka - 40g
Biancolatte 100 S.A. - 75gramów
Cremoso + - 30g
Odt艂uszczone mleko w proszku - 25g

MIESZANKA:
Baza - 1000g
Bonjour Croissant - 50g
艢mietanka 30g
Cherry Variegate Prestige Selectiondo smaku - wedle uznania

RAZEM 1080 g 

Od dzi艣 艣niadanie serwowane jest w lodziarni! Rogalik z lodami. Aby zaoferowa膰 wspania艂y smak, proponujemy Ci rogalika z variegato kwa艣na wi艣nia!