Lody sour cherry croissant - jak zrobić lody z Martini Linea Gelato
ABY ZROBIĆ TEN PRZEPIS POTRZEBUJESZ:
🔶 Biancolatte 100 S.A. 🔶
🔶 Cremoso+ 🔶
🔶 Bonjour Croissant 🔶
🔶 Variegato Amarena 🔶
PRZYGOTOWANIE:
Przygotuj bazę, dokładnie mieszając wszystkie składniki. Pasteryzować.
Do bazy dodać śmietankę i Bonjour Croissant; wymieszać trzepaczką lub mikserem.
Wlej mieszaninę do zamrażarki i przygotuj lody.
Do smaku urozmaicić Prestige Selection Sour Cherry Variegate.
BAZA:
Mleko - 690g
Cukier - 140g
Śmietanka - 40g
Biancolatte 100 S.A. - 75gramów
Cremoso + - 30g
Odtłuszczone mleko w proszku - 25g
MIESZANKA:
Baza - 1000g
Bonjour Croissant - 50g
Śmietanka 30g
Cherry Variegate Prestige Selectiondo smaku - wedle uznania
RAZEM 1080 g
Od dziś śniadanie serwowane jest w lodziarni! Rogalik z lodami. Aby zaoferować wspaniały smak, proponujemy Ci rogalika z variegato kwaśna wiśnia!
ABY ZROBIĆ TEN PRZEPIS POTRZEBUJESZ:
🔶 Biancolatte 100 S.A. 🔶
🔶 Cremoso+ 🔶
🔶 Bonjour Croissant 🔶
🔶 Variegato Amarena 🔶
PRZYGOTOWANIE:
Przygotuj bazę, dokładnie mieszając wszystkie składniki. Pasteryzować.
Do bazy dodać śmietankę i Bonjour Croissant; wymieszać trzepaczką lub mikserem.
Wlej mieszaninę do zamrażarki i przygotuj lody.
Do smaku urozmaicić Prestige Selection Sour Cherry Variegate.
BAZA:
Mleko - 690g
Cukier - 140g
Śmietanka - 40g
Biancolatte 100 S.A. - 75gramów
Cremoso + - 30g
Odtłuszczone mleko w proszku - 25g
MIESZANKA:
Baza - 1000g
Bonjour Croissant - 50g
Śmietanka 30g
Cherry Variegate Prestige Selectiondo smaku - wedle uznania
RAZEM 1080 g
Od dziś śniadanie serwowane jest w lodziarni! Rogalik z lodami. Aby zaoferować wspaniały smak, proponujemy Ci rogalika z variegato kwaśna wiśnia!