Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0.00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0.00 złCena uwzględnia rabaty
-
Focaccia z oliwkami - przepis
2021-09-17 15:18:00
Typowe dla południowych regionów Włoch, semolina z pszenicy durum zawsze była jednym z symboli włoskiej kultury gotowania.
Semolina z pszenicy durum jest podstawowym składnikiem wielu odmian tradycyjnego włoskiego pieczywa, a także makaronów.
Grube ziarno o typowym żółtym kolorze ma wysoką wytrzymałość na rozciąganie, co czyni je idealnym dla różnego rodzaju pieczywa.

Autor:Autor