Przepis krok po kroku:

Sk艂adniki:
  • Mieszanka FiorFiore Camargo AM30AY 620 g
  • Cukier 124 g
  • Jaja 306 g
  • Woda 58 g
  • Olej 248 g
  • 呕ó艂tka 102 g
  • Pasta Selezione Prestige Caffe AJ00AG 70 g

    Wszystkie sk艂adniki ubi膰 na 艣rednich obrotach przez 5 min, wy艂o偶y膰 na blach臋 z rantem 30/40 i wypiec w temp. 180°C ok. 30 min. Po sch艂odzeniu przekroi膰 na dwa blaty.

Mus kawowy
  • Czekolada Ariba Fondente Dischi 54 % AQ49DH 315 g
  • Napój czekoladowy Golden Cioc AV31AB 84 g
  • Pasta kawowa Selezione Prestige Caffe’ AJ00AG 40 g
  • 艢mietanka kremówka 30% 472 g
  • Krem ro艣linny Decor Up AV10TB 158 g

   Czekolad臋 Ariba, Golden Cioc podgrza膰 w mikrofali do 40°C, doda膰 past臋 kawow膮 i po艂膮czy膰
z ubitym kremem Decor Up oraz 艣mietank膮 kremówk膮. Mus wy艂o偶y膰 pomi臋dzy dwa blaty kawowe. Odstawi膰 do sch艂odzenia.

Krem 艣mietanowy

Wszystkie sk艂adniki po艂膮czy膰 i ubi膰, nast臋pnie na艂o偶y膰 workiem cukierniczym na sch艂odzone
ciasto.

Dekoracja

Ciasto posypa膰 Cacao Amaro i udekorowa膰 ornamentami z surogatu Centramerica oraz czere艣ni膮 Maraschino.