Krem roślinny PLANT BASED + DUAL do gotowania zup sosów makaronów 1L
Symbol:
AV22XB
Bezglutenowy, bez tłuszczów utwardzonych, bez laktozy, odporne na kwasy, Krem roślinny NOWOŚĆ
Dostępność:
Duża dostępność
60
kg
Cena:16.99Cena przed promocją:23.99
-29%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
23.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
kg
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: natychmiast
Cena przesyłki:
12.8
Sklep firmowy0
Kurier FedEx - POBRANIE12.8
Kurier FedEx NextDay13
Paczkomaty InPost13
Kurier UPS16
Więcej o produkcie
Waga
1 kg
Kod kreskowy:
EAN:
8003180036021
PLANT BASED + DUAL
Plant Based + Dual: idealne rozwiązanie do dań słonych i słodkich od Master Martini
Dzięki zawartości 32% tłuszczu jest idealna do dań wytrawnych, gdy używana jest w formie nieubitej, oraz doskonała do cukiernictwa po ubiciu: zapewnia świetny wzrost objętości, brak synerazy (oddzielania się płynów) oraz wyjątkową stabilność. Nie zawiera tłuszczów utwardzonych i jest odporna na składniki kwaśne, co czyni ją niezwykle wszechstronną.
Zgodnie z tradycją Martini Professional, wspieraną wiedzą i doświadczeniem Unigrà, Plant Based + Dual to konkretne rozwiązanie stworzone z myślą o potrzebach szefów kuchni, cukierników i profesjonalistów z branży HoReCa, łączące wszechstronność, smak i niezawodność.
Plant Based + Dual – wszechstronny i aksamitny krem roślinny do gotowania
Zawiera 32% tłuszczów roślinnych i wyróżnia się wyjątkową wszechstronnością – idealna zarówno do dań wytrawnych, jak i słodkich. Podobnie jak Plant Based + CHEF, nie zawiera żadnych składników pochodzenia mlecznego i została wzbogacona białkiem z bobu, co zapewnia doskonałą strukturę, idealny efekt końcowy i niezwykłą aksamitność.
Zalety: Stabilny, kremowy, łatwy w użyciu: wszystko, co najlepsze w kremach roślinnych, w dwóch rozwiązaniach 100% roślinnych.
Zastosowanie:
Do gotowania: może być używany jak śmietanka do dań z ryżu,
makaronu, mięs, warzyw i innych potraw.
Do ubijania: schłodzić do temperatury +5/+10°C, dosłodzić według
uznania i ubijać na średnich obrotach do uzyskania pożądanej
konsystencji.