- Kategorie
- Szukaj
-
Krem do gotowania UHT
Szefowie kuchni i Mistrzowie cukiernictwa, chcący wyrazić w pełni swoją kreatywność i pasje, potrzebują produktów, które najlepiej odpowiadać będą różnorodnym wymaganiom. Idea ta towarzyszyła Master Martini przy tworzeniu kompletnej gamy kremów roślinnych UHT najwyższej jakości i wydajności.
Kremowa konsystencja, kolor, doskonały smak, wszechstronność to cechy, które pozwalają zastosować kremy zarówno jako główny składnik dań słodkich i słonych, stosowany jako dodatek, dekoracja, dla kuchni i cukierni.
Kartonowe opakowanie 1lt dają wygodę i bezpieczeństwo zawsze świeżego produktu.
Maxime Cuisine krem UHT do gastronomii na bazie tłuszczy roślinnych nieuwodornionych z zawartością 16% tłuszczu, idealny do wszystkich zastosowań w kuchni. Doskonale łączy składniki, wykazuje dużą odporność na wysokie temperatury podczas gotowania oraz kąpieli wodnej.
Master Gourmet to krem roślinny o wszechstronnym zastosowaniu, zarówno w kuchni jak i w cukierni o zawartości 26% tłuszczu. To cecha wyjątkowa i niezwykła. Stosowany jako przyprawa lub jako baza sosów i kremów o kremowej konsystencji, wybornym smaku i aromacie. Dodając do niego cukier stanowi idealne nadzienie do ciast.
Master Gourmet Chef to krem do zastosowania w kuchni z zawartością 24% tłuszczu, do przyrządzania potraw i gotowania. Stosowany na ciepło i zimno. Charakteryzuje się gęsta kremową konsystencją. Łatwo wiąże się z innymi produktami, zapewniając jednolitość kremów i sosów.
Master Gourmet Gold połączenie kremu roślinnego i śmietany zwierzęcej. Dzięki 34% zawartości tłuszczu, z czego około 16% pochodzenia zwierzęcego, Master Gourmet Gold łączy w sobie wysoką wydajność kremu roślinnego z doskonałą kremową konsystencją. Ze względu na swoje niezwykłe wszechstronność, Może być stosowany zarówno w kuchni jak i w cukierni.
Zbilansowana formuła i zastosowanie wysokiej jakości surowców, gwarantuje doskonały efekt końcowy. Idealny jako dodatek do słodkich musów, ciast, ciasteczek, deserów i lodów. Struktura kremy pozwala łatwo połączyć składniki razem w szybki sposób poprawiając smak potraw dając właściwą równowagę, jako dodatek do mięs, ryb, warzyw.