Decor UP bez cukru Krem do nadzień i dekoracji 1L Sugar Free

Symbol: AV21AU

Nowość Decor Up bez cukru. WYSYŁKA OD 23/07/2024

Dostępność: Duża dostępność
11.50
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.8
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier FedEx NextDay 13
  • Paczkomaty InPost 13
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Waga
1 kg
PREMIERA: od 23/07/2024
Opakowanie: 1 lt
Zawartość tłuszczu 28%
Nie zawiera cukru
Ubija się tak samo szybko jak Decor Up z cukrem
Bardzo wysokie napowietrzenie 3,7
Bardzo stabilny po ubiciu
Smak: śmietankowy
Kolor: biało - kremowy
Bardzo dobrze łączy się z kremami Caravella, budyniowymi, czekoladą
Sprawdza się również w gastronomi, jako dodatek do słonych składników
Po dodaniu kwaśnych składników (pasty owocowe, zupy) waży się 
Podsumowanie:
Krem UHT się bardzo dobrze ubija i w odróżnieniu od dużej grupy dobrze napowietrzających się kremów jest bardzo stabilny. Ze względu na dodatki zwierzęce ścina się pod wpływem kwasów. Jest bardzo smaczny nawet bez dodatku cukru. Jest bardziej wszechstronny od kremu Decor Up z cukrem.

 Składniki:
woda, całkowicie uwodornione oleje i tłuszcze roślinne [27%]
(ziarnistość palmy, słonecznik), stabilizatory (E420ii, E463, E340ii),
błonnik roślinny, białka MLEKA, emulgatory
(E472e, lecytyny, E471), sól, aromaty, barwnik
(beta karoten).

Zastosowanie:
Do ubijania: ostudzić do +5/+10°C, ubijaj z umiarkowaną prędkością, aż do uzyskania 
pożądanej konsystencji. 

Do gotowania: może być
stosowany jako krem ​​do przyprawiania ryżu, makaronów, mięsa,
warzywa i daniach.

Wartość odżywcza (w 100 ml)
Wartość energetyczna 1102 / 268 kJ / kcal
Tłuszcz  28 g
w tym snasycone 27 g
Węglowodany  3,5 g
w tym cukry  0 g
Białka  0,5 g
Sól  0,15 g


Certyfikaty
KOSZERNY: 
Produkt z certyfikatem koszernego nabiału.
HALAL:Produkt z certyfikatem Halal.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: