Posypka pistacjowa premium włoska 2-4mm 1KG

Symbol: AE37DC

Cena dotyczy 1kg. Produkt sprzedawany w całym opakowaniu. Porada Eksperta: Ten produkt wyprodukowany jest z najwyższej jakości surówców. Spełniajacy normy technologiczne, przy jednoczesnym dbaniu o środkowisko naturalne. Zawsze służymy pomocą, w razie pytań.

Dostępność: Mało
246.75
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
op.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx NextDay 0
  • Paczkomaty InPost 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Waga
1 kg

Orzechy pistacjowe prażone 2/4 AE37DC 1KG

 

  • Granulowane
Parametry:

image

 

Składniki / Skład produktu:

... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.

Jeżeli sprawa jest pilna, napisz proszę do nas, udzielimy odpowiedzi bezzwłocznie.

 

 

Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)

... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.

Orzeszki ziemne / ...

Zboża zawierające gluten /  ...

Skorupiaki /  ...

Orzechy:

- Migdały / ...

- Orzechy Laskowe / ...

- Orzechy Włoskie  / ...

- Orzechy nerkowca / ...

- Orzechy Pekan / ...

- Orzechy Brazylijskie /  ...

- Pistacje / ...

- Orzechy Macadamia lub Queensland ...

Mleko /  ...

Łubin /  ...

Mięczaki /  ...

Ryby /  ...

Seler /  ...

Musztarda /  ...

Sezam /  ...

Soja /  ...

Dwutlenek siarki i siarczyny (> ... mg/kg)

Jajka /  ...

 

 - = nie zawiera / nie zawiera

+ = zawiera / zawiera

PP = może zawierać / może zawierać

"

 

Wartości odżywcze (na 100 g)

Energia ....... kcal

Tłuszcz  ....... g

w tym  nasycone ....... g

Węglowodany  ....... g

w tym Cukry ....... g

poliole  ....... g

Włókna  ....... g

Białko  ....... g

Sól  (Na x 2,5) ....... g

Sód  ....... g


"

Opinie nie są zweryfikowane
  • Szymon (2021-06-29)
    Jakość
    (1)
    Funkcjonalność
    (1)
    Cena
    (1)
    Super posypka do wypieków, polecam

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: