- Kategorie
- Szukaj
-
Kremy do tortu / ciasta
Produkty z linii Caravella służą do przygotowania polew, nadzień, dekoracji ciast kruchych, ciast drożdżowych, croissantów, deserów lodowych oraz do wylewania korpusów czekoladowych. Brak zawartości tłuszczów uwodornionych w przeważającej większości oferowanych przez firmę kremów, sprawia że są one w pełni zgodne z najnowszymi trendami rynkowymi.
Caravella Cover Cacao
Krem wyspecjalizowany do oblewania ciast jako polewa. Zapewnia gładką, błyszczącą i jednorodną powierzchnię. Pozostaje elastyczna i wygodna do krojenia nawet po wyciągnięciu z chłodni. Bez tłuszczów uwodornionych.
Zastosowanie: polewa do ciast, do tortów typu Sacher
Caravella Gran Pistacchio
Wysokogatunkowy krem do smarowania o intensywnym smaku pistacjowym, idealny do nadzień i aromatyzowania kremów. Duża wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych. Z naturalnym barwnikiem.
Pistacja: 15%
Zastosowanie: nadzienie do ciast, croissant, rolad szwedzkich, przygotowanie deserów typu "semifreddo", aromatyzowanie
CARAVELLA CRUNCH
Caravella Crunch to kremy Master Martini zrodzone z połączenia klasycznych produktów Caravella i znakomitych chrupiących dodatków.
Caravella Crunch zostały opracowane, by zachwycać smakiem, dając równocześnie możliwość urozmaicenia receptur, tworząc różnorodne formy i konsystencje. Idealne do nadzień ciast i tarty, również do nadzień croissantów. Kremy bez glutenu i bez tłuszczów uwodornionych.
Caravella Crunch Mora
Caravella Crunch Mora otrzymany z połączenia prażonych ziaren kakao z klasycznym Gran Mora. Dzięki próbom i kombinacją z konsystencją i formą, pozwoliły uzyskać krem o intensywnym smaku kakao,-delikatny, ale jednocześnie chrupiący. Polecany do nadzień i zastosowania na zimno.
Krem do smarowania do profesjonalnego zastosowania