• Kremy do tortu / ciasta

Produkty z linii Caravella służą do przygotowania polew, nadzień, dekoracji ciast kruchych, ciast drożdżowych, croissantów, deserów lodowych oraz do wylewania korpusów czekoladowych. Brak zawartości tłuszczów uwodornionych w przeważającej większości oferowanych przez firmę kremów, sprawia że są one w pełni zgodne z najnowszymi trendami rynkowymi.

 

Caravella Cover Cacao 

Krem wyspecjalizowany do oblewania ciast jako polewa. Zapewnia gładką, błyszczącą i jednorodną powierzchnię. Pozostaje elastyczna i wygodna do krojenia nawet po wyciągnięciu z chłodni. Bez tłuszczów uwodornionych.

Zastosowanie: polewa do ciast, do tortów typu Sacher

 

Caravella Gran Pistacchio 

Wysokogatunkowy krem do smarowania o intensywnym smaku pistacjowym, idealny do nadzień i aromatyzowania kremów. Duża wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych. Z naturalnym barwnikiem.

Pistacja: 15%

Zastosowanie: nadzienie do ciast, croissant, rolad szwedzkich, przygotowanie deserów typu "semifreddo", aromatyzowanie

 

CARAVELLA CRUNCH

Caravella Crunch to kremy Master Martini zrodzone z połączenia klasycznych produktów Caravella i znakomitych chrupiących dodatków.

Caravella Crunch zostały opracowane, by zachwycać smakiem, dając równocześnie możliwość urozmaicenia receptur, tworząc różnorodne formy i konsystencje. Idealne do nadzień ciast i tarty, również do nadzień croissantów. Kremy bez glutenu i bez tłuszczów uwodornionych.

 

Caravella Crunch Mora

Caravella Crunch Mora otrzymany z połączenia prażonych ziaren kakao z klasycznym Gran Mora. Dzięki próbom i kombinacją z konsystencją i formą, pozwoliły uzyskać krem o intensywnym smaku kakao,-delikatny, ale jednocześnie chrupiący. Polecany do nadzień i zastosowania na zimno.

Krem do smarowania do profesjonalnego zastosowania