Bianco Brio for Pastry Słodzony krem UHT do ubijania specjalna dla cukierników 1L

Symbol: DV00AA

Zastosowanie: Dekoracje, nadzienia, semifreddo, musy, lody

Dostępność: Średnia dostępność
10.58
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
kg
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.8
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier FedEx NextDay 13
  • Paczkomaty InPost 13
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Waga
1 kg

Bianco Brio for Pastry

Wysokiej jakości, słodzony krem UHT do zastosowań cukierniczych

Opis produktu:
Bianco Brio for Pastry to wysokiej jakości krem UHT o aksamitnej i gęstej konsystencji (zawartość tłuszczu 27%), wyróżniająca się delikatnym aromatem śmietanki i wanilii.
Łatwa w użyciu – Bianco Brio przekonuje doskonałymi właściwościami użytkowymi i niezawodną wydajnością w codziennej pracy cukiernika.

Opis produktu:
Bianco Brio for Pastry to słodzona śmietanka roślinna UHT o gęstej, aksamitnej konsystencji (27% tłuszczu) i subtelnym aromacie śmi i wanilii.
Łatwa w przygotowaniu, gwarantuje doskonały wzrost objętości i stabilność, sprawdzając się w różnorodnych zastosowaniach cukierniczych i lodziarskich.


Zalety produktu:

  • Już posłodzona

  • Doskonały wzrost objętości po ubiciu

  • Niezawodna stabilność

  • Idealna do wszelkich zastosowań w cukiernictwie i produkcji lodów


Rodzaj / Format:
Kartonik 1 l (brik)

Zastosowanie:
Dekoracje, nadzienia, semifreddo, musy, lody

Sposób użycia:

  • Schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed ubiciem

  • Ubić przez 3–5 minut przy umiarkowanej prędkości, w temperaturze od +5°C do +10°C

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: