- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0.00 złCena uwzględnia rabaty
-




Bianco Brio for Pastry Słodzony krem UHT do ubijania specjalna dla cukierników 1L
Zastosowanie: Dekoracje, nadzienia, semifreddo, musy, lody
- Sklep firmowy 0
- Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
- Kurier FedEx NextDay 13
- Paczkomaty InPost 13
- Kurier UPS 16
Bianco Brio for Pastry
Wysokiej jakości, słodzony krem UHT do zastosowań cukierniczych
Opis produktu:
Bianco Brio for Pastry to wysokiej jakości krem UHT o aksamitnej i gęstej konsystencji (zawartość tłuszczu 27%), wyróżniająca się delikatnym aromatem śmietanki i wanilii.
Łatwa w użyciu – Bianco Brio przekonuje doskonałymi właściwościami użytkowymi i niezawodną wydajnością w codziennej pracy cukiernika.
Opis produktu:
Bianco Brio for Pastry to słodzona śmietanka roślinna UHT o gęstej, aksamitnej konsystencji (27% tłuszczu) i subtelnym aromacie śmi i wanilii.
Łatwa w przygotowaniu, gwarantuje doskonały wzrost objętości i stabilność, sprawdzając się w różnorodnych zastosowaniach cukierniczych i lodziarskich.
Zalety produktu:
-
Już posłodzona
-
Doskonały wzrost objętości po ubiciu
-
Niezawodna stabilność
-
Idealna do wszelkich zastosowań w cukiernictwie i produkcji lodów
Rodzaj / Format:
Kartonik 1 l (brik)
Zastosowanie:
Dekoracje, nadzienia, semifreddo, musy, lody
Sposób użycia:
-
Schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed ubiciem
-
Ubić przez 3–5 minut przy umiarkowanej prędkości, w temperaturze od +5°C do +10°C
-
Polecamy
-
Produkty podobne