Pakiet Krem czekoladowy Golden Cioc 72L + Czekoladziarka 3L
Pakiet Golden Cioc 72L + Czekoladziarka 3L
- Sklep firmowy 0
- Kurier FedEx - POBRANIE 16
- Kurier FedEx NextDay 32
Pakiet Golden Cioc 72L + Czekoladziarka 3L za 1zł
Golden Cioc to płynna, gęsta czekolada gotowa do bezpośredniego spożycia. Do jej produkcji wykorzystano kakao najwyższej jakości oraz prawdziwą, ciemną czekoladę, dzięki czemu uzyskano jedyny w swoim rodzaju smak. Golden Cioc to prawdziwa nowość w branży gastronomicznej, adresowana do barów, cukierni, lodziarni, hoteli, restauracji, pijalni czekolady.
Aby nacieszyć się wybornym smakiem czekolady, wystarczy otworzyć kartonik Golden Cioc i wlać ją do filiżanki. Można także podgrzać czekoladę w kuchence mikrofalowej lub wykorzystując gorącą parę z ekspresu do kawy w taki sposób, aby odpowiednio podgrzać napój, ale nie doprowadzić go do wrzenia. Golden Cioc jest na tyle gęsta, że można ją do smaku rozcieńczać mlekiem. Golden Cioc, podgrzewana w eleganckich czekoladziarkach, w wielkim stylu uzupełnia asortyment i ozdabia wnętrze niejednego lokalu. Golden Cioc można także wlać do granitora w celu uzyskania gaszącego pragnienie i smakowitego mrożonego napoju czekoladowego (granita) serwowanego w upalne dni.
Smak Golden Cioc można także wzbogacić dodatkiem rumu, koniaku, kawy, kokosu, mięty, pomarańczy, chilli, pieprzu oraz innych aromatów aby w ten sposób uzyskać własną, niepowtarzalną recepturę ograniczoną jedynie przez granice własnej fantazji. Golden Cioc idealnie nadaje się do przygotowania deserów czekoladowych z dodatkiem biszkoptów i świeżych owoców, jako dip do owoców i ciast oraz do serwowania wyśmienitych napojów czekoladowych z dodatkiem bitej śmietany.
- płynna gęsta czekolada do picia
- UHT
- opakowanie: 1 l karton Tetra Pak
- kraj pochodzenia: Włochy
Czekolada do picia Golden Cioc to wspaniała czekolada do picia. Jedna z najlepszych czekolad płynnych dostępnych na rynku. Jest to gęsty napój czekoladowy gotowy do bezpośredniego spożycia.
Zastosowanie: do picia, do ciast.
Etykieta GMO wypełniona zgodnie z normą 2003/1829/EC i 2003/1830/EC
Czekoladziarka Chocopluss 3l
Parametry urządzenia:
Wymiary: 250x250x430 mm
Moc: 1.2 kW
Zasilanie: 230V
Pojemność: 3L
Materiał wykonania: Dyspenser - stal nierdzewna, zbiornik - poliwęglan
Dwa termostaty
Przeznaczenie: Czekolada, Piwo, Wino i inne napoje
Regulowane otwory pozwalające na uwalnianie aromatu produktu
Dokładne i solidny mieszadło
Wydajna czekoladziarka
Czekoladziarka to doskonałe urządzenie do podgrzewania i mieszania gorącej czekolady, wina, piwa czy innych napojów. Dzięki mieszadle, produkt będzie miał stale doskonałą konsystencję. To doskonały sposób na urozmaicenie swojej oferty i przyciągnięcie uwagi Klientów - widok i nieporównywalny z niczym aromat podgrzewanej czekolady czy wina przywodzi na myśl najlepsze chwile i będzie idealnie budować nastrój w romantycznej restauracji podczas Walentynek czy w każdym butiku i foodtrucku.
Zbiornik ma pojemność trzech litrów, dzięki czemu nada się doskonale jako źródło dodatkowej atrakcji, a także pełnoprawne urządzenie do stałej sprzedaży gorącej czekolady. Każdy, kto próbował tego napoju wie, że najlepiej smakuje właśnie z dedykowanego urządzenia. Także napoje alkoholowe i bezalkoholowe będą doskonale podgrzane i wymieszane - grzane wino z dodatkiem goździków zachwyci każdego.
Solidnie skonstruowany dyspenser do czekolady
Dyspenser do czekolady został wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, jest odporny na zabrudzenia i uszkodzenia, a zbiornik to wytrzymały, przezroczysty poliwęglan. Nie tylko jest bardzo odporny na uszkodzenia mechaniczne, ale pozwala również na wgląd w przygotowywany produkt, co dodatkowo zwiększa walory estetyczne urządzenia.
Pokrywa urządzenia posiada otwory uwalniające aromat, tak, by wypełnić pomieszczenie przyjemną wonią. Stopień otwarcia otworów można precyzyjnie regulować, dzięki czemu wyjątkowo silne zapachy mogą być stonowane.
W urządzeniu zastosowano dwa termostaty - regulują one temperaturę płyty grzewczej oraz płynu w pojemniku. Jest to ważne w przypadku stosowania mieszanek o różnych gęstościach. Co ważne, czyszczenie urządzenia jest ułatwione nie tylko ze względu na użyte materiały, ale także prosty demontaż zbiornika i okapnika, który można wysunąć celem umycia.
Warto również zaznaczyć, że urządzenie nie jest przeznaczone do roztapiania czekolady - powinna ona być uprzednio przygotowana, a czekoladziarka będzie odpowiadać za utrzymanie temperatury i gęstości produktu.
-
Polecamy
-
Produkty podobne