• Krem polewa Caravella Cover White biała czekolada do oblewania 5KG

Symbol: AX52CU

Nowe opakowanie !

215.00 -13% 187.05
Do końca promocji pozostało:
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
215
op. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Sklep firmowy 0
Kurier FedEx NextDay 0
Paczkomaty InPost 0
Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
Kurier UPS 16
Dostępność Średnia dostępność
Waga 5 kg

Krem polewa Caravella Cover White AX52CU 5KG

 

Polewa w postaci gęstego kremu wymagająca upłynnienia przed użyciem.

Do oblewania i dekorowania, nadaje połysk i strukturę.

Polewa nawet mocno schłodzona nie pęka, idealnie sprawdza się jako nośnik smakowy do kremów.

Ma delikatny, mleczno-śmietankowy, słodki smak z nutami karmelu i wanilii.

 

 

Produkt bezglutenowy

 

Caravella Cover Avorio AX52CU

Krem wyspecjalizowany do oblewania ciast jako polewa. Zapewnia gładką, błyszczącą i jednorodną powierzchnię. Pozostaje elastyczna i wygodna do krojenia nawet po wyciągnięciu z chłodni. Bez tłuszczów uwodornionych.

Zastosowanie: polewa do ciast, do tortów typu Sacher.

 

Krem do oblewania-biały-produkt do profesjonalnego zastosowania.

Składniki:cukier, oleje i tłuszcze roślinne nieuwodornione, (tłuszcze (palma), oleje ( słonecznik), mleko częściowo odtłuszczone w proszku (30%), emulgator (E322 lecytyna słonecznikowa), środki aromatyzujące. Bezglutenowy. 

 

Przechowywać w suchych miejscu (max.20 °C)-opakowanie 5 kg.

 

Średnia wartość odżywcza na 100 g:

Wartość energetyczna     2421 kJ/581 kcal
Tłuszcz     39 g
w tym tłuszcze nasycone     17 g
Węglowodany     49 g
w tym cukry     49 g
Białko       8,5 g
Sól      0,36 g

Składniki / Skład produktu:

cukier, oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, słonecznikowy, sojowy, rzepakowy), MLEKO w proszku [20%], odtłuszczone MLEKO w proszku [10%], emulgator (E322 lecytyna SOJOWA), aromaty.

 

image

 

 

image

image

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia