Krem do gastronomii: pizzy, sosów i makaronów AV20JE 500ml
Jest odporny (stabilny) na wysoką temperaturę, dzięki czemu nadaje się do włoskich sosów makaronowych, czy jako sos do pizzy
- Sklep firmowy 0
- Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
- Kurier FedEx NextDay 13
- Paczkomaty InPost 13
- Kurier UPS 16
Krem gastronomii do pizzy i makaronów AV20JE 500ml
Krem warzywny UHT o lekkiej i kremowej konsystencji, przeznaczony do preparatów kuchennych i idealny do pizzy.
- Zawartość tłuszczu: 23%
- Kremowa i aksamitna konsystencja
- Stabilny w gotowaniu
- Doskonale komponuje się z innymi składnikami
- Pełen smak
- Przechowywanie w chłodnym i suchym miejscu (max 20 ° C)
- Długi okres przydatności do spożycia
- Kraj produkcji: Włochy
Zastosowanie należy do najprostszych: Patrz poniżej:
Składniki / Skład produktu:
woda, całkowicie uwodornione oleje i tłuszcze roślinne (23%)(z ziaren palmowych, słonecznikowy), Maślanka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, maltodekstryny, emulgator (E322 lecytyna słonecznikowa), stabilizatory (e412,E410), Bezglutenowy.
Przechowywanie w suchym miejscu w temperaturze między +2 C a +20 C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciugu 3-4 dni.
Nr partii, Data produkcji, Najlepiej spożyć przed: patrz na górną część opakowanie.
Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)
.Mleko
Wartość odżywcza (w 100 ml)
Energia / Wartość energetyczna 1070 kcal / 259kcal
Tłuszcz 24 g
w tym kwasy nasycone 23 g
Węglowodany 7,4 g
w tym Cukry 4,7 g
Białko 3,3 g
Sól 0,17g
-
Polecamy
-
Produkty podobne