Trwają prace techniczne, mające na celu poprawne wyświetlanie ofert po niezamierzonym błędzie systemu aktualizacji. Przepraszamy za niedogodności.

Krem do gastronomii: pizzy, sosów i makaronów AV20JE 500ml

Symbol: AV20JE

Jest odporny (stabilny) na wysoką temperaturę, dzięki czemu nadaje się do włoskich sosów makaronowych, czy jako sos do pizzy

Dostępność: Duża dostępność
9.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
op.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.8
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier FedEx NextDay 13
  • Paczkomaty InPost 13
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Waga
0.5 kg

Krem gastronomii do pizzy i makaronów AV20JE 500ml

 

Krem warzywny UHT o lekkiej i kremowej konsystencji, przeznaczony do preparatów kuchennych i idealny do pizzy.

  • Zawartość tłuszczu: 23%
  • Kremowa i aksamitna konsystencja
  • Stabilny w gotowaniu
  • Doskonale komponuje się z innymi składnikami
  • Pełen smak
  • Przechowywanie w chłodnym i suchym miejscu (max 20 ° C)
  • Długi okres przydatności do spożycia
  • Kraj produkcji: Włochy

Zastosowanie należy do najprostszych: Patrz poniżej:

 

 

 

Parametry:

Składniki / Skład produktu:

woda, całkowicie uwodornione oleje i tłuszcze roślinne (23%)(z ziaren palmowych, słonecznikowy), Maślanka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, maltodekstryny, emulgator (E322 lecytyna słonecznikowa), stabilizatory (e412,E410), Bezglutenowy.

 

Przechowywanie w suchym miejscu w temperaturze między +2 C a +20 C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciugu 3-4 dni.

Nr partii, Data produkcji, Najlepiej spożyć przed: patrz na górną część opakowanie.

 

Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)

.Mleko

Wartość odżywcza (w 100 ml)

Energia / Wartość energetyczna 1070 kcal / 259kcal

Tłuszcz  24 g

w tym kwasy nasycone 23 g

Węglowodany  7,4 g

w tym Cukry 4,7 g

Białko  3,3 g

Sól  0,17g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: