KREM DO SMAROWANIA kakaowy do ganasze CARAVELLA EASY CACAO

Symbol: AX52EP

Nowość - proste i wszechstronne zastosowanie prosto z Włoch. Sprzedaż w całym opakowaniu 5kg. Kakao 15%

Dostępność: Mało
28.00 35.00 -20%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
35
Do końca promocji pozostało:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
kg
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx NextDay 0
  • Paczkomaty InPost 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
5 kg
Waga
1 kg

Zastosowanie:
Ganache do nadziewania wysokiej jakości pralin. Może być używany samodzielnie lub w połączeniu z innymi składnikami.

Dekoracja, glazurowanie ciasta, ganache, czekoladki

Zaleca się używanie produktu w temperaturze 18°-20°C.

Krem do smarowania po pieczeniu

Kremy do smarowania Master Martini po pieczeniu spełniają wszystkie wymagania smakowe dzięki starannie dobranym surowcom i doskonałym właściwościom użytkowym, zapewniając perfekcyjną plastyczność, idealną strukturę i kremową konsystencję. Doskonała plastyczność Linia obejmuje produkty do nadzień, aromatyzacji i dekoracji.

Certyfikat Koszerności DAIRY

Kraj produkcji: Włochy

Informacje dodatkowe:

  • Zgodność z przepisami dotyczącymi znakowania GMO: Rozporządzenia (WE) nr 1829/2003 i 1830/2003
  • Produkt nie był poddawany działaniu promieniowania jonizującego
  • NIE ZAWIERA UWODORNIANYCH TŁUSZCZÓW I OLEJÓW
Parametry:

Składniki:
Cukier, oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, z ziaren palmy olejowej, kokosowy), odtłuszczone kakao w proszku [15%], emulgator (lecytyna sojowa E322), naturalny aromat waniliowy.

Alergeny:

Soja.

Możliwe: Mleko, Inne orzechy.

Wartości odżywcze (w 100 g):
Wartość energetyczna: 2 450 kJ / 589 kcal
Tłuszcz: 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29 g
Węglowodany: 47 g
w tym cukry: 45 g
Poliole: 0 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,01 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: