AM50CA Krem bydyniowy FiorFiore Royal nr 1 najwyższa jakość

Symbol: AM50CA

Cena dotyczy 1kg, sprzedawany w całych opakowaniach 10kg. Najwyższej jakości krem cukierniczy, wyjątkowy w smaku, na zimno i do zapiekania.

Dostępność: Średnia dostępność
25.92
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Sklep firmowy 0
  • Kurier FedEx NextDay 0
  • Paczkomaty InPost 0
  • Kurier FedEx - POBRANIE 12.8
  • Kurier UPS 16
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
10 szt.
Waga
1 kg

Royal

Cena dotyczy 1kg, sprzedawany w całych opakowaniach 10kg.

Krem na zimno, do przygotowania z wodą lub mlekiem. Najwyższej jakości krem, o delikatnej i aksamitnej konsystencji.

✨ Odkryj smak Włoch z kremem cukierniczym Royal! 🇮🇹✨

Chcesz nadać swoim wypiekom prawdziwie włoski charakter? Poznaj nasz wyjątkowy krem budyniowy Royal – najwyższej jakości krem cukierniczy o aksamitnej konsystencji, waniliowym smaku i aromacie, który przeniesie Cię prosto do serca Italii. 🌟

Tradycyjnie stosowany do ciastek typu napoleonka, krem Royal to sekret włoskich cukierników, który teraz może zagościć w Twojej kuchni! W prosty sposób przygotujesz przepyszne desery, które oczarują Twoich gości.

Dlaczego krem Royal?
🍰 Najwyższa jakość – krem w proszku, który zapewnia doskonały smak i konsystencję.
🍮 Aksamitna tekstura – idealna do ciast, ciasteczek i deserów.
🍦 Waniliowy smak i aromat – dodaj autentyczny, włoski akcent do swoich wypieków.

Spraw, aby Twoje desery były niezapomniane. Wybierz włoski krem cukierniczy Royal i podziel się smakiem, który zachwyca od pokoleń. Zamów już dziś i przenieś swoje kulinarne arcydzieła na wyższy poziom! 🍮✨

Buon appetito! 🇮🇹

• Przygotowanie na zimno
• Nie zawiera konserwantów
• Łagodny smak mleka i wanilii
• Delikatna, aksamitna konsystencja, matowy wygląd

Półprodukt do profesjonalnego zastosowania w przemyśle cukierniczym.

Do ubijarki planetarnej wlać wodę(zalecamy mleko), wsypać FiorFiore Royal i mieszać na wysokich obrotach przez ok. 3 minuty. Odstawić na 3 minuty by następnie ponownie zamieszać aż do uzyskania kremowej konsystencji.

Do ciast francuskich, półfancuskich, drożdzowych, smażonych i ucieranych. Polecany do ciast deserowych.

Parametry:

SKŁADNIKI:
Cukier, modyfikowana skrobia, mleko pełnotłuste w proszku, uwodorniony tłuszcz roślinny, środki żelujące (E401,E407), syrop glukozowy, laktoza, proteiny mleczne, emulgator (E472a), sól, stabilizatory (E450i, E516), środek aromatyzujący, środki koloryzujące (E102, E110)

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: