• Variegato o tradycyjnym smaku strudla AJ01AK 3KG

Symbol: AJ01AK

Porada Eksperta: Ten produkt wyprodukowany jest z najwyższej jakości surówców. Spełniajacy normy technologiczne, przy jednoczesnym dbaniu o środkowisko naturalne. Zawsze służymy pomocą, w razie pytań.

182.70
op. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 13
Odbiór osobisty - płatne przy odbiorze 0
Sklep firmowy Master Martini - przedpłata 0
Paczkomaty InPost 13
Kurier UPS 13
Kurier FedEx NextDay 16
Dostępność Mało
Waga 3 kg

Variegato o tradycyjnym smaku strudla AJ01AK 3KG

 

Ten produkt Martini Linea Gelato jest królem tradycji, dodając  go do lodów staje się najlepszym urozmaiconym strudlem, który możesz wprowadzić do lodziarni, innymi słowy… Signor Strudel! 

Nasza receptura opiera się na stuletniej tradycyjnej recepturze, która ma swoje korzenie w Imperium Osmańskim, gdzie: Sułtan Suleiman Wspaniały, zwykł smakować Bakławę, słodkie ciasto wypełnione miodem, suszonymi owocami i cynamonem. Kiedy podbił Węgry, Baklava przekształciła się w Strudel, dzięki wprowadzeniu nowego ważnego składnika: jabłka. Wkrótce Strudel zyskał sławę i rozpowszechniono recepturę po całym cesarstwie austriacko-węgierskim, aż po sklepy najlepszych cukierników w zielonych dolinach Trentino Alto Adige, ponownie odtworzony w wersji, którą wszyscy znamy do dziś. Dzięki Martini Linea Gelato, możemy spróbować w lodziarniach soczyste variegato, które jest triumfem słodyczy i smaku, wciąż szanującym tradycję, zawiera: aż 52% jabłek,  rodzynki sułtańskie, orzechy piniowe i cynamon. Pełne bogactwo smaku w  variegato, które sprawia, że lody są wyjątkowe i niepowtarzalne zarówno ze względu na jego smak, jak i strukturę! 

 

 

Wykorzystaj ten dodatek w swojej lodziarni, a podbijesz nawet najbardziej wymagające podniebienia!

Zastosowanie:

  • Dodatek smakowy w cukiernictwie, lodziarstwie, do zastosowania w gastronomii.
  • Dekoracje kuwet lodowych.
  • Receptury opracowane przez włoskiego producenta, urozmaicają oraz przyśpieszają proces produkcji lodów.

Pasty smakowe nadają barwę oraz wzmacniają smak. Łatwość stosowania pozwala użyć ich zarówno w tradycyjnych lodach, sorbetach czy koktajlach. Martini Linea Gelato oferuje bardzo szeroką gamę past do aromatyzowania lodów. Starannie dobrane surowce i dbałość o szczegóły w procesach przetwarzania surówców gwarantują ich jakość. Aby stworzyć nieskończoną liczbę wariacji smakowych, zawsze na wysokim poziomie jakości. Bazę lodową można natomiast wymieszać z Variegato Martini Linea Gelato. Uzyskasz dzięki temu nieziemski efekt dekoracji lodów w kuwecie. Variegatury stosowane są do przekładania i dekorowania lodów. Nowa linia past smakowych i barwnych do lodów, której celem jest doskonałość i najwyższa jakość. Nowe receptury produktów, które przywiązują największą wagę do zawartości i surowca, z którego są wykonane. Z selekcji najlepszych surowców, dopracowanych receptur do perfekcji i najnowocześniejszych procesów produkcyjnych, narodziła się Prestige Selection.

  • Polecam, świetny i oryginalny aromat, idealne do urozmaicenia lodów
    Karolina (2021-06-29)
    Jakość
    Funkcjonalność
    Cena
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia