
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Variegato Black Kiss z lukrecji AJ01AJ 2,8KG




Porada Eksperta: Ten produkt wyprodukowany jest z najwyższej jakości surówców. Spełniajacy normy technologiczne, przy jednoczesnym dbaniu o środkowisko naturalne. Zawsze służymy pomocą, w razie pytań.
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 2.8 kg |
Variegato Black Kiss z lukrecji AJ01AJ 2,8KG
Doświadczenie w kreowaniu smaku, pocałunek, który uwodzi wszystkie zmysły!
BLACK KISS to nowa odsłona variegato o czarnej barwie i o mocnym smaku lukrecji dzięki zawartości 35% czystej lukrecji, która nadaje charakterystyczny, intensywny aromat i smak.
Rozkosz nie tylko dla podniebienia, ale także dla wzroku i zapachu!
Nie należy zapominać o korzystnych aspektach tego cennego korzenia: lukrecja ma właściwości przeciwzapalne i oczyszczające, wspomaga również trawienie.
BLACK KISS jest niezwykle wszechstronnym produktem, który pozwala stworzyć wiele oryginalnych receptur i dostarczyć ponadczasowe smaki najsłynniejszych cukierków, zarówno wśród dorosłych, jak i dzieci: od toffi do lukrecji połączonej ze solonym masłem karmelowym, bądź kombinacji z owocami takimi jak cytryna i truskawka, nie zapominając o słynnym duecie lukrecji i mięty: ponadczasowy klasyk!
Spróbuj urozmaicić deserową czekoladę BLACK KISS: prawdziwa przyjemność, której nikt nie może się oprzeć!
I to nie wszystko: użyj BLACK KISS jako pasty smakowej, a rezultatem będą srebrnoszare lody, które przypominają kolorem Terracattù , słynne srebrne płatki lukrecji!
Zastosowanie:
Dodatek smakowy w cukiernictwie, lodziarstwie, do zastosowania w gastronomii. Dekoracje kuwet lodowych. Receptury opracowane przez włoskiego producenta, urozmaicają oraz przyśpieszają proces produkcji lodów. Pasty smakowe nadają barwę oraz wzmacniają smak. Łatwość stosowania pozwala użyć ich zarówno w tradycyjnych lodach, sorbetach czy koktajlach. Martini Linea Gelato oferuje bardzo szeroką gamę past do aromatyzowania lodów. Starannie dobrane surowce i dbałość o szczegóły w procesach przetwarzania surówców gwarantują ich jakość. Aby stworzyć nieskończoną liczbę wariacji smakowych, zawsze na wysokim poziomie jakości. Bazę lodową można natomiast wymieszać z Variegato Martini Linea Gelato. Uzyskasz dzięki temu nieziemski efekt dekoracji lodów w kuwecie. Variegatury stosowane są do przekładania i dekorowania lodów. Nowa linia past smakowych i barwnych do lodów, której celem jest doskonałość i najwyższa jakość. Nowe receptury produktów, które przywiązują największą wagę do zawartości i surowca, z którego są wykonane. Z selekcji najlepszych surowców, dopracowanych receptur do perfekcji i najnowocześniejszych procesów produkcyjnych, narodziła się Prestige Selection.
Składniki:
lukrecja 35%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, woda, barwnik (węgiel), zagęszczacz (agar-agar), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty.
Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)
Orzeszki ziemne -
Zboża zawierające gluten PP
Skorupiaki -
Orzechy
- Migdały / -
- Orzechy Laskowe / -
- Orzechy Włoskie / -
- Orzechy nerkowca / -
- Orzechy Pekan -
- Orzechy Brazylijskie -
- Orzechy pistacjowe -
- Orzechy Macadamia lub Queensland -
Mleko -
Łubin -
Mięczaki -
Ryby -
Seler -
Musztarda -
Sezam -
Soja -
Dwutlenek siarki i siarczyny (> 10 mg/kg) -
Jajka -
- = nie zawiera
+ = zawiera
PP = może zawierać
Oznakowanie GMO zgodne z Regulaminem 2003/1829/WE i 2003/1830/WE.
Produkt nie poddawany działaniu promieniowania jonizującego.
BEZ Uwodornionych OLEJÓW I TŁUSZCZÓW.
Energia 1,156 / 272 kJ / kcal
Tłuszcz 0 g
w tym nasycone 0 g
Węglowodany 68 g
w tym Cukry 57 g
poliole 0 g
Włókna 0 g
Białko 0 g
Sól (Na x 2,5) 0,35 g
Sód 140 mg