
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
🍰👩🍳 Szkolenie: Cukiernictwo nowoczesne: Monodesery i monoporcje - 08.11.2023










Termin szkolenia: 08.11.2023 w Centrum Kreacji Master Martini
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Brak towaru
|
"Cukiernictwo nowoczesne: jesiennie monoporcje i monodesery" - poziom średniozaawansowany
Szkolenie 1-dnione w godzianch 9-16:30 w dniu 08.11.2023r
w Centrum Kreacji Master Martini
Modlniczka k.Krakowa ul.Kasztanowa 15
Liczba miejsc 8
Podczas szkolenia:
- lunch obiadowy,
- słodki stół,
- wspaniała włoska kawa,
Zapewniamy:
- profesionalne stanowisko pracy -
- surowce do produkcji
- zbiór receptur
- zgrabny fartuch ochronny
- lunch obiadowy
- certyfikat ukończenia szkolenia Centrum Kreacji
- praktyczną wiedzę
- rabat 10% przypisany do konto na zakupy naszych produktów
Zalecamy wygodnie obuwie sportowe :)
Swoją wiedzą podzielą doświadczeni technolodzy:
Sebastian Szmyd – mistrz cukiernictwa z ponad 20-letnim doświadczeniem.
Główny technolog w Master Martini Polska, menedżer i wykładowca Centrum Kreacji Master Martini, doradca i szkoleniowiec.
Uczestnik, laureat, a także juror w wielu krajowych i międzynarodowych konkursów cukierniczych (m.in. w Brnie, Barcelonie, Mediolanie).
Cukiernik z ogromnym autorytetem zawodowym.
Łukasz Parzymski – lodziarski mistrz Polski z 2017 roku (w parze z Tomaszem Szypułą).
Technolog w firmie Master Martini Polska i wykładowca w Centrum Kreacji Master Martini Cukiernik z wieloletnim doświadczeniem.
Specjalizuje się w pracy z czekoladą i karmelem.
Poziomy szkoleń:
Poziom początkujący - szkolenie dla osób rozpoczynających przygodę z cukiernictwem
Poziom średniozaawansowany - szkolenie dla osób, które zajmują się tematem oraz amatorów chcących rozwijać swoją wiedzę i umiejętności praktyczne na poziomie profesjonalnym
Poziom zaawansowany - szkolenia dla profesjonalistów z ekspertami