-
Masa cukrowa do modelowania biała AL01KC IRYS 1KG


Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 8.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 1 kg |
Pasta cukrowa o doskonałej konsystencji i plastyczności, świetnie sprawdzi się do tworzenia elementów dekoracyjnych oraz obkładania ciast i tortów.
Nie zawiera glutenu, pochodnych mleka i uwodornionych tłuszczów.
Półprodukt do profesjonalnego użycia w cukiernictwie. Nasza masa cukrowa Irys jest delikatna na podniebieniu, łatwa w użyciu i czyszczeniu podczas przetwarzania, zapewniając wysokie właściwości techniczne: wysoką plastyczność, doskonałą teksturę, doskonałą urabialność.
Skład masy cukrowej:
cukier, syrop glukozowy, skrobia, tłuszcz roślinny (ziaren palmowych)woda, substancja
utrzymująca wilgoć (E422), środek zagęszczający (E466), , środki aromatyzujące.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Barwa: biała
Składniki / Skład produktu:
... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.
Jeżeli sprawa jest pilna, napisz proszę do nas, udzielimy odpowiedzi bezzwłocznie.
Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)
... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.
Orzeszki ziemne / ...
Zboża zawierające gluten / ...
Skorupiaki / ...
Orzechy:
- Migdały / ...
- Orzechy Laskowe / ...
- Orzechy Włoskie / ...
- Orzechy nerkowca / ...
- Orzechy Pekan / ...
- Orzechy Brazylijskie / ...
- Pistacje / ...
- Orzechy Macadamia lub Queensland ...
Mleko / ...
Łubin / ...
Mięczaki / ...
Ryby / ...
Seler / ...
Musztarda / ...
Sezam / ...
Soja / ...
Dwutlenek siarki i siarczyny (> ... mg/kg)
Jajka / ...
- = nie zawiera / nie zawiera
+ = zawiera / zawiera
PP = może zawierać / może zawierać
"
Wartości odżywcze (na 100 g)
Energia ....... kcal
Tłuszcz ....... g
w tym nasycone ....... g
Węglowodany ....... g
w tym Cukry ....... g
poliole ....... g
Włókna ....... g
Białko ....... g
Sól (Na x 2,5) ....... g
Sód ....... g
"
-
Super jakość, idealna do dekoracji i o delikatnym smaku, polecamEwa (2021-06-29)JakośćFunkcjonalnośćCena