
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Krem roślinny do zup i sosów Master Light AE24AH




Master Light jest bardziej odporna na kwasy jest delikatnie bielsza i gęściejsza porównując do Maxime Cuisine.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 8.99 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 1 kg |
Krem roślinny do zup i sosów Master Light AE24AH- produkt w opakowaniu zastępczym ->
Master Light AE24AH krem UHT do gastronomii na bazie tłuszczy roślinnych nieuwodornionych z zawartością 11% tłuszczu, idealny do wszystkich zastosowań w kuchni. Doskonale łączy składniki, wykazuje dużą odporność na wysokie temperatury podczas gotowania oraz kąpieli wodnej.
- Master Light AE24AH Stosowany jest jako zdrowszy zamiennik zwykłej śmietany do gotowania 11%
- krem roślinny do zup i sosów
- bez tłuszczy utwardzonych
- duża odporność na wysokie temperatury gotowania
- kraj produkcji: Włochy
- zamiennik Maxime Cuisine
- zawartość tłuszczu 11%
- zawartość cukru 4,5%
- smak słodkiej śmietanki
- kolor biały
- konsystencja gęstej śmietanki
- Zupy wychodzą bardzo kremowe,
Składniki / Skład produktu:
... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.
Jeżeli sprawa jest pilna, napisz proszę do nas, udzielimy odpowiedzi bezzwłocznie.
Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)
... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.
Orzeszki ziemne / ...
Zboża zawierające gluten / ...
Skorupiaki / ...
Orzechy:
- Migdały / ...
- Orzechy Laskowe / ...
- Orzechy Włoskie / ...
- Orzechy nerkowca / ...
- Orzechy Pekan / ...
- Orzechy Brazylijskie / ...
- Pistacje / ...
- Orzechy Macadamia lub Queensland ...
Mleko / ...
Łubin / ...
Mięczaki / ...
Ryby / ...
Seler / ...
Musztarda / ...
Sezam / ...
Soja / ...
Dwutlenek siarki i siarczyny (> ... mg/kg)
Jajka / ...
- = nie zawiera / nie zawiera
+ = zawiera / zawiera
PP = może zawierać / może zawierać
"
Wartości odżywcze (na 100 g)
Energia ....... kcal
Tłuszcz ....... g
w tym nasycone ....... g
Węglowodany ....... g
w tym Cukry ....... g
poliole ....... g
Włókna ....... g
Białko ....... g
Sól (Na x 2,5) ....... g
Sód ....... g
"