• Deser Catalana krem Brűlée GOTOWY AV40AD 1L

Symbol: AV40AD

Przygotowane przez specjalistów ds. gastronomii. Poznaj gamę produktów Martini Food Service zaprojektowanych i dedykowanych dla świata restauracji: dostarczamy profesjonalistom wysokiej jakości desery, praktyczne produkty oferujące doskonałe wyniki, ułatwiające życie zawodowe, dzień po dniu.

23.00
op. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty - płatne przy odbiorze 0
Paczkomaty InPost 0
Sklep firmowy Master Martini - przedpłata 0
Kurier FedEx NextDay 13
Kurier UPS 16
Dostępność Duża dostępność
Waga 1 kg

Deser gotowy  do użycia. W trzech prostych krokach. Produkt może różnic się etykietą na opakowaniu w zależności od Partii / Lotto.


Gama płynnych produktów UHT, łatwych i szybkich w użyciu, idealnych do przygotowania doskonałych deserów i puddingów.

 

Instrukcja:

wyjmij produkt z opakowania i podgrzej maksymalnie na płomieniu lub w kuchence mikrofalowej do temperatury wrzenia /lub kilka

minut dłużej, jeżeli potrzebujesz gęstszej tekstury. Wlej krem do odpowiednich foremek, schłodzić w lodówce w + 4/6°C na 1-2 godziny przed podaniem. 

Posyp powierzchnię cukrem trzcinowym, który należy opalić przed podaniem.

 

 

Efekt i smak gwarantowany.

 

Właściwości:

-Bez tłuszczów uwodornionych

-Szybki i łatwy w przygotowaniu

-Stała jakość

-Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu (max 20°C)

-Długi okres trwałości

 

Wartości odżywcze (na 100 g)

Energia 808/193 kJ / kcal

Tłuszcz 12 g

w tym nasycone 5,7 g

Węglowodany 22 g

w tym cukry 21 g

Poliole 0 g

Błonnik 0 g

Białko 2,9 g

Sól 0,18 g

Sód 70 mg

Cholesterol 40 mg

 

Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)

Orzeszki ziemne -

Zboża zawierające gluten -

Skorupiaki -

Mleko +

Łubin -

Orzechy -

Mięczaki -

Ryby -

Seler -

Musztarda -

Sezam -

Soja -

Dwutlenek siarki i siarczyny (> 10 mg/kg) -

Jajka +

 

- = nie zawiera / nie zawiera

+ = zawiera / zawiera

tr = możliwe ślady / możliwe ślady

 

Skład:

woda, cukier, nieuwodornione tłuszcze roślinne (palmowe), MLEKO odtłuszczone w proszku, żółtko JAJKA, skrobia kukurydziana, stabilizatory (E461, E418, E407, E331), emulgator (E471), aromaty, barwnik (beta-karoten).

 

Oferta:

Produkty o idealnie kremowej konsystencji proponowane w czterech ulubionych przez konsumentów smakach: Panna Cotta, kataloński deser Crema Catalan, karmelowy Creme Caramel, czekoladowy  Dessert al Cioccolato. Wielką zaletą jest łatwe i szybkie przygotowanie ograniczające się do prostych czynności: przelanie płynnego deseru do naczynia, podgrzanie, przelanie do foremek i schłodzenie.

Doskonały deser dla szefów kuchni w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach i hotelach.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia