-
Deser Catalana krem Brűlée GOTOWY AV40AD 1L




Przygotowane przez specjalistów ds. gastronomii. Poznaj gamę produktów Martini Food Service zaprojektowanych i dedykowanych dla świata restauracji: dostarczamy profesjonalistom wysokiej jakości desery, praktyczne produkty oferujące doskonałe wyniki, ułatwiające życie zawodowe, dzień po dniu.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 8.99 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 1 kg |
Deser gotowy do użycia. W trzech prostych krokach. Produkt może różnic się etykietą na opakowaniu w zależności od Partii / Lotto.
Gama płynnych produktów UHT, łatwych i szybkich w użyciu, idealnych do przygotowania doskonałych deserów i puddingów.
Instrukcja:
wyjmij produkt z opakowania i podgrzej maksymalnie na płomieniu lub w kuchence mikrofalowej do temperatury wrzenia /lub kilka
minut dłużej, jeżeli potrzebujesz gęstszej tekstury. Wlej krem do odpowiednich foremek, schłodzić w lodówce w + 4/6°C na 1-2 godziny przed podaniem.
Posyp powierzchnię cukrem trzcinowym, który należy opalić przed podaniem.
Efekt i smak gwarantowany.
Właściwości:
-Bez tłuszczów uwodornionych
-Szybki i łatwy w przygotowaniu
-Stała jakość
-Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu (max 20°C)
-Długi okres trwałości
Wartości odżywcze (na 100 g)
Energia 808/193 kJ / kcal
Tłuszcz 12 g
w tym nasycone 5,7 g
Węglowodany 22 g
w tym cukry 21 g
Poliole 0 g
Błonnik 0 g
Białko 2,9 g
Sól 0,18 g
Sód 70 mg
Cholesterol 40 mg
Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)
Orzeszki ziemne -
Zboża zawierające gluten -
Skorupiaki -
Mleko +
Łubin -
Orzechy -
Mięczaki -
Ryby -
Seler -
Musztarda -
Sezam -
Soja -
Dwutlenek siarki i siarczyny (> 10 mg/kg) -
Jajka +
- = nie zawiera / nie zawiera
+ = zawiera / zawiera
tr = możliwe ślady / możliwe ślady
Skład:
woda, cukier, nieuwodornione tłuszcze roślinne (palmowe), MLEKO odtłuszczone w proszku, żółtko JAJKA, skrobia kukurydziana, stabilizatory (E461, E418, E407, E331), emulgator (E471), aromaty, barwnik (beta-karoten).
Oferta:
Produkty o idealnie kremowej konsystencji proponowane w czterech ulubionych przez konsumentów smakach: Panna Cotta, kataloński deser Crema Catalan, karmelowy Creme Caramel, czekoladowy Dessert al Cioccolato. Wielką zaletą jest łatwe i szybkie przygotowanie ograniczające się do prostych czynności: przelanie płynnego deseru do naczynia, podgrzanie, przelanie do foremek i schłodzenie.
Doskonały deser dla szefów kuchni w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach i hotelach.
Składniki / Skład produktu:
... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.
Jeżeli sprawa jest pilna, napisz proszę do nas, udzielimy odpowiedzi bezzwłocznie.
Alergeny (w tym pochodne / i ich produkty)
... w trakcie tłumaczenia, pracujemy nad tym... Dziękujemy za wyrozumiałość.
Orzeszki ziemne / ...
Zboża zawierające gluten / ...
Skorupiaki / ...
Orzechy:
- Migdały / ...
- Orzechy Laskowe / ...
- Orzechy Włoskie / ...
- Orzechy nerkowca / ...
- Orzechy Pekan / ...
- Orzechy Brazylijskie / ...
- Pistacje / ...
- Orzechy Macadamia lub Queensland ...
Mleko / ...
Łubin / ...
Mięczaki / ...
Ryby / ...
Seler / ...
Musztarda / ...
Sezam / ...
Soja / ...
Dwutlenek siarki i siarczyny (> ... mg/kg)
Jajka / ...
- = nie zawiera / nie zawiera
+ = zawiera / zawiera
PP = może zawierać / może zawierać
Wartości odżywcze (na 100 g)
Energia ....... kcal
Tłuszcz ....... g
w tym nasycone ....... g
Węglowodany ....... g
w tym Cukry ....... g
poliole ....... g
Włókna ....... g
Białko ....... g
Sól (Na x 2,5) ....... g
Sód ....... g